Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבות על לנצ'יה דלתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שוקל לקנות לנצ'יה דלתא 2012 דגם גולד מיד 1 עשתה 45 אלף ק"מ

חדש בקניית רכב, אבל די הבנתי שזה רכב לא סטנדרטי מפנק, קראתי הביקורות וקיבלתי

ראיתי היסטורית טיפולים ונראה בסדר, אין משהו רציני. הבנתי שהוא "לא סחיר" אבל אני לא מתכנן להחליף רכב לאורך זמן. האם אבלה במוסך הרבה?

אבל, השאלה לגבי המחיר. כמה אפשר "להוריד" על רכבים מסוג זה בהתחשב שזה לא הרכבים הנפוצים. מה נהוג להתייחס במקרים אלו?

תודה

פורסם

פתחת שירשור בסביבות 11 בלילה והחלטת להקפיץ אחרי שעה כי לא היו תגובות עדיין? קצת סבלנות...

לגבי הרכב, המחירון שלו נמוך מאוד על גבול המציאה גם ככה אבל תמיד אפשר לנסות אני מניח...

לדעתי תמורה מצויינת ביחס למחיר שלו כיד שניה (לא כחדשה)

רכב מפנק יחסית עם מנוע חזק, ולמרות הביקורות הפושרות יחסית אני נהנתי ממנו כשהיתה אחת ברשותי במשך מספר ימים, ואף שקלתי לרכוש אחת.

לגבי העיצוב אין ספק שהיא מאוד שונה ולא כולם מתחברים.

פורסם

אני אוהב את האוטו הזה, אחרים לא. חזק, מהודר, נוח ומרהיב למראה. בראבו מוארכת למעשה עם לוח שעונים זהה בגוונים וחומרים שונים מעט. מכלולים מכניים מוכרים וותיקים ותמצא אותם באלפא ( מנוע זהה לזה שב 159 TBI ) וגם בפיאט.

פורסם

קניתי לפני כשבועיים. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578542-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%A0%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%93-50-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9-quot-%D7%97-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C&p=4901833&viewfull=1#post4901833

אני לא יודע לאיזה כסא אתה רגיל אבל לי הם פחות נוחים מהכסאות בקאפה. האוטו מרגיש קופצני וקשיח.

בסך הכול ממליץ בהחלט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...