Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

אני מחפש רכב בשביל קרוב משפחה ,לאחר כמה ימים של חיפושים מצאתי בשבילו את רכב עם נתונים טובים ומחיר סבבה.

נפגשנו אני והוא ובאמת הרכב נראה טוב וגם יצא טוב בבדיקה .(כן אני יודע לא שמתי לב ברשיונות שרשום מעוקל)

בדואר בדיוק הפקידה אמרה לי אתה יודע שהרכב משועבד,המוכר אמר שהוא אכן היה משועבד אבל כרגע הכל בסדר.

יש דרך לאמת את דבריו?

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

תבקש מהמוכר את טופס הסרת השעבוד מהבנק.

ניתן גם לבדוק באינטרנט אאל"ט, תבצע חיפוש בפורום דובר על זה לא פעם.

פורסם

שעבוד/מישכון זה דבר אחד. חייב בדיקה ברשם המשכונות כדי לוודא שנמחק.

עיקול זה דבר אחר.

שידאג להסרת שניהם , ולכו לבצע העברה במשרד הרישוי, כך תהיה בטוח יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משועבד או מעוקל?

2 דברים שונים.

משועבד (=ממושכן, אותו דבר) המשמעות היא שהרכב משמש ערובה להלוואה מבנק או מגורם מימון אחר.

ניתן לבדוק סטטוס דרך "רשם המשכונות" באינטרנט (באתר משרד המשפטים) בעלות של כ-11 ש"ח לפי מספר רישוי.

בדואר גם יודעים לבצע את אותה בדיקה בעלות של פי 8.

מעוקל = בעל הרכב חייב כסף להוצל"פ/רשעות השידור וכו' והנ"ל הטילו עיקול על הרכב שנרשם במשרד הרישוי וברשיון הרכב.

רכב מעוקל למיטב הבנתי לא ניתן בכלל לבצע את העברת הבעלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הפקידה בדואר אמרה שיש אפשרות לבדוק אצלהם בתוספת תשלום כמובן..עד כמה הדואר מעורב עם הבנק ויוכל לתת לי תשובה בוודאות?

פורסם

לוקו

תחליט מה יש על הרכב עיקול או שעבוד /מישכון?

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: itemTitle_sub_new, colspan: 3]כיצד אדע אם הרכב אינו משועבד או מעוקל?[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]spacer.gif[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: itemContent, width: 387, colspan: 3]לא כל השעבודים מופיעים במחשב משרד התחבורה, וייתכן כי העברת הבעלות תאושר בסניף הדואר על אף שחל שעבוד על הרכב. חובת הבדיקה מוטלת על הקונה ואינה באחריות משרד התחבורה או רשות הדואר. מומלץ לבדוק לפני הרכישה שהרכב נקי משעבודים אצל רשם המשכונות במשרד המשפטים, שהוא הגורם המוסמך בנושא זה.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]spacer.gifמה שהפקידה יודעת בעלות של כ 100 ש"ח ( והיא יודעת חלקית בלבד ) רשם המשכונות יגיד לך כנגד 11 ש"ח באינטרנט ( ושם המידע הוא שלם )[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

בעיקול לא ניתן להעביר בעלות עד שבעל הרכב יסלק את החוב לאותו אדם, ובתמורה הוא יבטל את העיקול.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש לעשות הפרדה.

ממושכן: אפשרי לעשות העברת בעלות אבל יש חוב על הרכב.

משועבד: אין אופציה לעשות העברת בעלות עד לתשלום החוב והסרת השיעבוד.

מעוקל: פה כבר יותר בעייתי, בדר"כ אי אפשר לעשות העברת בעלות אך לא מחייב.

יש לברר מי הטיל את העיקול ולוודא הסרתו לפני העברת הבעלות.

פורסם

לרכב מעוקל לא ניתן לבצע העברת בעלות בשום מקרה - יש להסיר את העיקול לפני כן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עידכון..

סליחה טעות שלי הרכב משועבד!..והפקידה אמרה שכן אפשר להעביר בעלות אבל זה על אחריותי,ובשביל השקט הנפשי שלי היא הציעה לי לעשות בדיקה אצלהם בתוספת תשלום.הטופס של הדואר אמור לספק את התשובה בוודאות?

פורסם

מZיינת בשכל.

היא בודקת בדיוק באותו אתר שאתה יכול לבדוק ובגלל הנחמדות גובה ממך עוד כ- 80 ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תשמ'ע, התחלת ברכישת רכב ברגל שמאל. המוכר היה חייב לידע אותך שאין שעיבוד לרכב וגם להמציא לך רישיון רכב נקי.

תבדוק את כול העיסקה בשבע עיניים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא לא אמר לי שהרשיון נקי,הוא פשוט לא אמר (כי מבחינתו הכל בסדר ואין שיעבוד) אם הטופס של הדואר יוצא תקין זה בסדר?

• תוכן חדש...