Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 קופצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שאני הולך למוסך הייתי מועניין לעלות את השאלה כאן - יש לי C4 1600, שנת 2008.

נוסעת טוב- לפעמים אחרי נסיעות ארוכות (30 דקות) בעת הורדת הילוך מ - 2 לראשון יש לי קפיצה, יש מקרים שאני בולם לאט הרכב נעצר ואז אחרי שניה או שאני מוריד את הרגל מהבלם האוטו ממש קופץ קדימה.

עוד סיפטום - נניח ובלמתי לאט והרכב עוד לא "קפץ" או נתן את המכה שלו אני לוחץ על הגז ואני כאילו נוסע על N.

מצלצל למישהו הבעיה?

פורסם

מישהו לא מזמן פתח שרשור עם תופעה דומה לזו שאתה מזכיר ואחד המוסכים שמגיב בפורום ענה שזה סימפטום של טבעות אטימה בגיר והמחיר בסביבות 1000 שח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היי,

אני מאוד מודה לכם על התשובה המקצועית והמהירה, יש לי 2 שאלות בנוגע לזה

1. האם התקלה נובעת מבלאי של שימוש או משימוש לא נכון שאני עושה לגיר או לרכב

2. האם המתנה לטיפול בבעיה מגדילה את הנזק או שחייב באופן בהול להיכנס למוסך

פורסם

1. בעיה סדרתית ידועה.

2. הקדם הגעה למוסך מומחה כדי לצמצם סיכוי לנזק נוסף ויקר לגיר.

בצע חיפוש בפורום, יש המון מידע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סתם מתוך סקרנות חיפשתי בפורום לגבי טבעות אטימה , לא מצאתי יותר משני שרשורים. איך בכלל בודקים דבר כזה ? הרי זה משהו מכני , אין קוד תקלה במחשב. רק לפי זה שבהורדת הילוך משני לראשון מרגישים כאילו הרכב בניוטרל ואז יש את ההורדה החזקה והקפיצה ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
סתם מתוך סקרנות חיפשתי בפורום לגבי טבעות אטימה , לא מצאתי יותר משני שרשורים. איך בכלל בודקים דבר כזה ? הרי זה משהו מכני , אין קוד תקלה במחשב. רק לפי זה שבהורדת הילוך משני לראשון מרגישים כאילו הרכב בניוטרל ואז יש את ההורדה החזקה והקפיצה ?

אני זוכר לפחות 10 שירשורים כאלה.

זה לא מדליק נורת תקלה.

תאור התופעה הקלאסית:

ביום חם או אחרי נסיעה מאומצת או נסיעה ארוכה בפקק עם הרבה האצות בהילוך ראשון-שני (כלומר כשטמפ' שמן גיר עולה):

עוצר את הרכב, מוריד את הרגל מהברקס.הרכב לא גולש קדימה כאילו בניוטרל.

נותן גז, משאבת שמן גיר מסתובבת מהר יותר, לחץ שמן עולה, יש הצמדה. ההצמדה מאוד "גסה" מכיוון שהיא מתבצעת באופן פתאומי ובסל"ד גבוה.

מרגישים שילוב הילוך במכה, האוטו יוצא לדרך.

כל עוד הוא בתנועה יש מספיק לחץ שמן, הכל עובד תקין עד לעצירה הבאה.

• תוכן חדש...