Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאלה מכם שיש ניסיון בלחכות לדגמים שטרם הגיעו לישראל:

1. כמה זמן לפני שהדגם מגיע לישראל אפשר כבר לדעת פרטים על המחיר והגרסא שמגיעה לכאן?

2. כמה זמן לפני ניתן לבצע הזמנה?

----

שאלה נוספת וספציפית- האם מאזדה MX-5 צפויה להגיע אוטומטית (לפי וואלה ואוטו, לא)?

מניסיונכם, אם היא תגיע רק ידנית- האם אפשר לעשות הזמנה לדגם אוטומטי בתשלום נוסף?

תודה!

פורסם

אם תרצה פרטים/ תמונות מאחד הדגמים ברמות גימור שונות אני יכול לשלוח לך רק קח בחשבון שזה דגמים אמריקאים ויכול להיות שיהיו שונים מהדגמים שבארץ.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אין תשובה אחידה, זה משתנה מיבואן אחד למשנהו.

לגבי המיאטה - הכי פשוט להתקשר ליבואן ולשאול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם נסתכל על היסטוריית הייבוא של המיאטה, רק ה-NB הגיעה אוטומטית. כל שאר הדגמים הגיעו ידניים. אם נסתמך על הקונפיגורצייה של הדור השלישי נוכל להסיק שכנראה אותה קונפיגורציה תישאר גם בדור הרביעי.

מנוע 2.0, גיר ידני 6 הילוכים, סרן מוגבל החלקה. לא גרסאות אבזור מיוחדות ומוגבלות, אלא רמת אבזור אחת ויחידה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...