Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר על רכב מסוג סוזוקי בלנו שנת 96.

בחודש מאי האחרון, הרכב כיוון פרונט עקב סטייה שמאלה בנסיעה ישרה.

לפני איזה שבועיים הרכב הוכנס ליישור קו שכלל :

החלפת ארבעת הבולמים.

החלפת כריות בולם קדמיות.

החלפת משולשים.

החלפת דיסקיות.

וטיפול של פילטרים ושמנים.

בנוסף לזה, הותקנה רביעיית צמיגים חדשים.

לאחר היישור קו, הרכב עבר שוב פעם כיוון פרונט באותו מקום שבו בוצע היישור של חודש מאי. והצמיגים עברו איזון כולם.

בנסיעה בישורת, ישנה סטייה קלה ימינה בהגה. ובסיבוב שמאלה, הרכב זורק את עצמו ימינה, כאילו שיש איזשהו נתק רגעי בין ההגה לגלגלים.

אחרי בדיקה חוזרת במכון פרונט, הם טוענים שהכיוון תקין לגמרי וכל החלקים מיושרים כמו שצריך אבל הג'נטים הקדמיים עקומים. בנוסף לזה, בעל המכון טען שמדובר בבעיה של מסרק הגה.

חזרתי שוב למוסך שאני מטפל בו ושם נעשתה נסיעה של חצי שעה. המוסכניק טוען שהמסרק הגה תקין ואין בעיה איתו ושהוא בכלל לא הרגיש שיש איזשהי בעיה בסיבוב שמאלה.

אבל אני בתור בעלים של הרכב של יותר משנה וחצי יודע טוב מאוד ומזהה שיש בעיה עם הרכב. יש משהו תקול שאני לא מצליח לעלות עליו.

ההשערות שלי לגבי מקור הבעיה נבעו מכמה דברים :

1- ג'נטים עקומים : לצורך זה פירקתי את כולם ואיזנתי מחדש ועדיין את התופעה.

2- קליבר ימני שבולם את הרכב מעצמו תוך כדי נסיעה וזה בא לידי ביטוי במשיכה חזקה בסיבוב שמאלה : עדיין לא נבדק.

יש אפשרות לנסות לשפוך קצת אור על הנושא ?.

תודה .

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

האם בנהיגה ישרה, בעזיבה של ההגה הרכב מושך לצד מסויים? ובבלימה ללא אחיזה בהגה, האם יש משיכה?

אם כן, יש בעיה בכיוון ההיגוי.

יכול להיות שמסרק ההגה אכן תקין אך התושבות שלו גמורות, מה שמוביל לחופש. תוכל לדעת בבדיקה פשוטה של מכונאי. תחזור למוסך ותבקש שיעלו את הרכב על הליפט ויבדקו את התושבות והג'אנטים.

• תוכן חדש...