Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע אז ממי יותר לפחד ? מביבי, מהאיראנים או מגוגל ?

"הם הדגימו כיצד אפשר לשים טלפון ליד מחשב ולקלוט קולות שאנחנו לא שומעים, שמלמדים על נקישות המקלדת בזמן הקלדת הסיסמא למייל. כך אפשר לפרוץ לתיבה ולהוציא משם מיילים. תמשיכו לעשות דברים מגניבים"

אוקייייי.... אז עכשיו אני הכי מפחד מסמי קמקר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ההודעה הקודמת, אם זה לא היה ברור, נכתבה בציניות.

מסכים איתך, חברים - גוגל כאן, ואם הוא לא יאסוף אליכם מידע, אז פייסבוק יעשו את זה, ואם לא הם אז יאהו יעשו את זה. ואם אתם משתמשים באיזה שירות קוד פתוח אז איזה האקר מתישהו יחטוף את זה וימכור את זה לגוגל שלא יגידו לאף אחד שהם קנו את זה ממנו.

ואם לא זה, אז וואטסאפ יעשו את זה, או המתחרים שלהם, או המתחרים של המתחרים שלהם שהבטיחו שאצלם המידע חסוי, אבל במקרה ההאקר האמריקאי שברח לרוסיה, גר ברומניה ומחכה לאזרחות פולנית פרץ למאגרים שלהם.

ואם זה לא... אז כנראה אתם חיים במערה ועדיין מתקשרים בעזרת יונת דואר... שגם זה בסדר - אבל גוגל ילכדו בסוף גם את היונת דואר - יפענחו את ה"קוקו" שלה בעזרת TRANSLATE ויגלו שגם אתם, כן גם אתם, צופים בפורנו גרמני.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

אז בעצם מה שאתם אומרים פה:

אני בתור סטודנט נוסע הרבה לאריאל בטרמפים (בתשלום לכל כיוון), עם אנשים שגם ככה נוסעים לשם מירושלים ולא יורדים מהדרך בשבילי, לא מבוטח?

פורסם (נערך)

אמת ויציב.

אם קורה משהו ולחברת הביטוח נודע שהחלטת לפרגן למטרימפ במנת פלאפל/השתתפות בעלויות הנסיעה/You name it בתמורה לכך שהסיע אותך טרמפ, לא אתה ולא הוא מבוטחים.

קרא את פוליסת ביטוח הרכב שלך (במידה ויש), האיסור מצויין שם במפורש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אז בעצם מה שאתם אומרים פה:

אני בתור סטודנט נוסע הרבה לאריאל בטרמפים (בתשלום לכל כיוון), עם אנשים שגם ככה נוסעים לשם מירושלים ולא יורדים מהדרך בשבילי, לא מבוטח?

בתי המשפט מכירים בתחום אפור של נסיעה בהחזר הוצאות לא עסקית,

אבל חברת הביטוח שלך לא תשלם לך כלום עד שהתיק יעבור את כל הערכאות. מה שיכול לקחת 10 שנים בקלות

פורסם

באמת שאני טיפוס חברתי, אבל היום בדרך לעבודה, בעודי מקשיב לקולדפליי חשבתי לעצמי "למה שארצה בחצי שעה שיש לי באוטו להתחיל לדבר על ענייני היום כשאני יכול לזמר ביחד עם כריס מרטין" :)

• תוכן חדש...