Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלגל האחורי לא מסתובב לי. כל הגלגלים מסתובבים והאוטו גורר את הצמיג על הכביש. הוא נעול. איך אני פותר את הבעיה? פתחתי את הגלגל וניסיתי לפתוח אותו קצת בסנדל חשבתי שננעל הברקס יכול להיות שמערכת ה abs נעלה לי גלגל אחד? מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה פה?

יש לי מאזדה 323 לאנטיס F.

ולא קשור לאיזה רכב זה יכול לקרות גם לרכב חדש יד ראשונה.

ניסיתי לדפוק על הברקס איפה שמחובר בסנדל להוציא אותו קצת זה לא זה

זה כאילו הגלגל אחד על אמברקס

וכל שאר הגלגלים מתגלגלים.

יש שמן הכל בסדר הכל עובד.

.ABS או משהו אין לי מושג

פורסם

הבעיה שהברקס נתפס אולי לשפוך עליו מים רוטחים שישתחרר,

אם לא עוזר אז לא יודע יש פה אנשים יותר מקצועיים שבדוק חייבים לדעת!

פורסם (נערך)

בד"כ מאחורי התוף יש חלונית קטנה שמכוסה בפקק גומי. תשלוף את הפקק ותשחק עם הרגולאז' בעזרת מברג שטוח.

עריכה: המדריך של איתמר יתן לך כיוון, למרות ששם הרגולאז' עובד רק על בלם היד, והגישה היא מקדמת התוף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550147

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

כמו כן תבדוק אם הכבל של האנדברקס מתוח מאוד באותו גלגל תפוס כי אם כן כיוון הרגולאז לא ממש יעזור גם אם תכווץ אותו עד הסוף...הוא פשוט ייפול בין הסנדלים. אם אכן הכבל מתוח מה שניתן יהיה לעשות זה לשחרר את המתיחה מהצד של ידית הבלם יד פשוט לנתק את הכבל משם. אם הברקס תפוס בלי קשר לבלם הים ייתכן גם כשל כלשהו במשאבת הבלם ואז במצב שכזה אני ממליץ לפתוח פטמת ניקוז ולשחרר את הלחץ מהמשאבה. אם לא עשית את אחד הפעולות האלה מעולם תן למישהו מקצועי שיבצע זאת כי מדובר במכלול בטיחותי.

פורסם
אולי יש בעיה במייסב של אותו הגלגל?

אני גם חשבתי על זה למען האמת אבל זה יהיה אופציה לבדיקה לאחר שייבדוק אם כבל בלם היד לגלגל לא מתוח והסנדלים באמת לא צמודים לתוף.

• תוכן חדש...