Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה התחדשתי במיאטה שנת 2009, יד ראשונה.

הבעיה, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, שהרכב נסע רק 15,500 ק"מ במשך קצת יותר מ-6 שנות חייו עד כה. הוא בקושי היה בשימוש ע"י הבעלים.

הייתי רוצה לעשות לו יישור קו כעת לאחר הקניה. האם יכולות להיות איזשהן בעיות במכלולים השונים ברכב עקב נסועה מועטה? דברים שעלי לשים עליהם דגש?

בבדיקה סה"כ הרכב יצא בסדר גמור, אבל הייתי רוצה להתחיל בתחזוקה מונעת, ע"מ לשמר את מצב הרכב, כי גם אני ככל הנראה לא הולך לנסוע עליו יותר מדי.

תודה מראש למשיבים וחג שמח.

פורסם

דבר ראשון, טיימינג.

אחרי זה לוודא שעבר טיפולים בזמן, ואם אין תיעוד, לבצע השבחה כללית של פלטרים, שמן וכיוצא בכך.

על איזה רכב מדובר?

פורסם

הדבר הראשון שהוא רשם זה איזה רכב הוא קנה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חשוד באופן קצת מוגזם

האם לקחת את הרכב לבדיקה? בדקת שהמק"טים של השלדה והמנוע תואמים לרשיון?

אני הייתי בודק חלודה במקרים שבו באמת מדובר על רכב שעמד רוב הזמן

פורסם

שים לב לרצועות אביזרים, גומיות בתא המנוע, תושבות.

מלבד זה לבצע החלפת פילטר שמן/אוויר/מזגן, החלפת שמן מנוע, שמן דיפרנציאל אחורי, נוזל בלמים, שמן גיר.

לדעתי ברכב הזה אין רצועת טיימינג אלא שרשרת ולכן אין צורך בהחלפה.

וכמובן שנשמח לתמונות של הכלה..

שלומי

• תוכן חדש...