Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיליון 'ממון' מעניין מהיום (25.9.15)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליון 'ממון' היום מכיל שתי כתבות עמניינות לחובברי רכב,

הראשונה של אודי עציון על מחירי משומשות מתחילת שנות האלפיים, מבוקשות יותר או פחות. בשורה התחתונה, באיזור 5000 שקלים (לפעמים יותר ולפעמים פחות) בהחלט אפשר למצוא מכוניות טובות.

השניה של דרור ברלי (שהוא גם חבר) שרכש קטנוע 50 סמ"ק להתנייד בין חולון לת"א, בעיקר בגלל הפקקים. שם מראה מעניינת על עדר המכוניות שסותמות את תל אביב מדי בוקר.

מי שהעיתון עובר לו ליד היד - תעשו הפסקה לקרוא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלוש נקודות אינטרנט לראשון שיעלה סריקה של הכתבה הראשונה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זכויות יוצרים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לי היה אישור מאודי עציון להעלות כתבות סרוקות שלו לפורום רכב ב- ynet, אני מניח שלא תהיה לו התנגדות שאעלה אותן לכאן, אבל בזמן האחרון הוא לא מגיב למיילים שלי, או שהחליף כתובת.

פורסם

תבקש את רשות המחבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השניה של דרור ברלי (שהוא גם חבר) שרכש קטנוע 50 סמ"ק להתנייד בין חולון לת"א, בעיקר בגלל הפקקים. שם מראה מעניינת על עדר המכוניות שסותמות את תל אביב מדי בוקר.

מעניין מדוע דווקא 50 סמ"ק.

לאחר שבשנת 2007 50 סמ"ק אוחדו מבחינת הרישוי ורישיון נניגה עם 125 סמ"ק, נעלמו כמעט לחלוטין קטנועי 50 סמ"ק, לטובת 125 סמ"ק 4 פעימות שהם הרבה יותר מהירים, חזקים, אמינים ומזהמים פחות.

ולגבי הנקודה השניה (הראשונה בעצם):

אני תמיד אמרתי, בהרבה שירשורים כאן בפורום ייעוץ שאפשר לקנות אוטו סביר לחלוטין ב 5000 ש"ח אם ניגשים לעניין ברצינות, מתייעצים, לומדים את החומר ומשקיעים זמן בחיפוש.

אבל משום מה יש כאן דעה רווחת שאומרת "עדיף לקחת הלוואה של 30-40 אלף שקל ולקנות אוטו בן כמה שנים, ייצא יותר זול". זה לדעתי לא נכון.

מי שקצת מתמצה בחומר, יכול להסתדר עם מה שיש בלי הלוואות.

פורסם

^ זה בדיוק העניין

אני לא זוכר את הפעם האחרונה שענו כאן למישהו בצורה חיובית על ייעוץ ברכישת רכב ב5000₪, לכן נורא מסקרן אותי לקרוא את הכתבה, להבין את נקודת מבטו של מי שטוען שאפשר אחרת.

(וזה בלי לפתוח שרשור ייעודי בנושא שבו רוב התגובות יהיו "עזוב שטויות, ב5000 הכל נבלות, תוסיף 15000 תקנה משהו סביר")

בקיצור מכיוון שאני עדיין תקוע בעבודה ואין ממון במרחק סביר ממני, אמתין עד שמישהו יעלה סריקה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחר שבשנת 2007 50 סמ"ק אוחדו מבחינת הרישוי ורישיון נניגה עם 125 סמ"ק, נעלמו כמעט לחלוטין קטנועי 50 סמ"ק, לטובת 125 סמ"ק 4 פעימות שהם הרבה יותר מהירים, חזקים, אמינים ומזהמים פחות.

ולגבי הנקודה השניה (הראשונה בעצם):

אני תמיד אמרתי, בהרבה שירשורים כאן בפורום ייעוץ שאפשר לקנות אוטו סביר לחלוטין ב 5000 ש"ח אם ניגשים לעניין ברצינות, מתייעצים, לומדים את החומר ומשקיעים זמן בחיפוש.

אבל משום מה יש כאן דעה רווחת שאומרת "עדיף לקחת הלוואה של 30-40 אלף שקל ולקנות אוטו בן כמה שנים, ייצא יותר זול". זה לדעתי לא נכון.

יכול להיות, אבל השאלה היא האם החיפוש שווה את הכסף, לא לכל אחד יש זמן להתחיל לעבור על כל דבר ולא כל אחד מבין בזה. לפעמים כדאי להוסיף כסף

פורסם

...

בגלל הביטוח.

כולם כבר יודעים שיש הפרש גדול בביטוח החובה בין כלים עד 249 סמ״ק ומעליהם. אבל ישנו גם הפרש בין כלים עד 50 סמ״ק ל-249. לדעתי, ההפרש זניח אם אתה משקלל את הכלים עצמם, כלומר ברור ש-125ים עדיפים על 50ים. אבל לך תדע, אם נופל לידיים שלך כלי בחינם או שכבר היה לך כזה, או מכל סיבה אחרת, יהיו כאלה שחמישים ישתלם להם יותר.

פורסם

רוב המוחלט של האנשים שמתייעצים בלקנות רכב כזה , אלא לא אנשים מביני דבר בעולם הרכבים שרוצים לחסוך בכסף, אלא לרוב אנשים צעירים ללא שום ידע ברכבים, וללא מספיק ממון אבל עם הרבה דחף לקנות כאן ועכשיו.

גם אני הייתי כזה לפני כמה שנים ולפני שהכרתי את הפורום, ואכלתי מרורים גדולים מרכב כזה.

לכן לאנשים כאלה, לא כדאי להתחכם ועדיף לקנות רכב יקר יותר ורק שלא יעשה בעיות, גם אם זאת לא האופציה שתאורתית הכי משתלמת כלכלית.

פורסם
אתה צריך את רשות העיתון.

אם הוא שכיר שם, אכן את רשות המעביד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בגלל הביטוח.

כולם כבר יודעים שיש הפרש גדול בביטוח החובה בין כלים עד 249 סמ״ק ומעליהם. אבל ישנו גם הפרש בין כלים עד 50 סמ״ק ל-249. לדעתי, ההפרש זניח אם אתה משקלל את הכלים עצמם, כלומר ברור ש-125ים עדיפים על 50ים. אבל לך תדע, אם נופל לידיים שלך כלי בחינם או שכבר היה לך כזה, או מכל סיבה אחרת, יהיו כאלה שחמישים ישתלם להם יותר.

כן, יש בערך 1000 ש"ח הפרש בביטוח בין 50 ל 125 סמ"ק, שזה כ 25% יותר יקר.

אומנם סכום לא מבוטל, אבל לדעתי עדיין לא מספיק גדול כדי להישאר עם 50 סמ"ק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר יקר זה בטוח לא יצא.

זה פסיכולוגי. מציק לאנשים להתעסק ברכב מעבר לטיפול וטסט פעם בשנה אז הם מעדיפים לקנות את האשליה של תשלום אחד גדול וזהו.

יש לי את העיתון, אני אשמור אותו לקריאה בשבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...