Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי בפולני ובחרתי לא להאמין לו

נראה לך שבאמת יש הבדל בין הסיני, לאנגלי ולפולני?

עריכה אחרונה על ידי TomerLL
פורסם

איכות הלדים בהחלט משפיעה על אורך החיים של המעגל כולו. ייצרנים איכותיים מתקינים לדים תוצרת OSRAM/Vishay/NICHIA ולא תוצרת איזה ייצרן סיני מפוקפק. אני אישית מעדיף לקנות פעם אחת חלק איכותיי שמחזיק מעמד 5-10 שנים. אצלי בגולף תאורת הלדים המקורית החזיקה 9 שנים ו-140K לכן אינני רואה סיבה לחסוך 100 שקלים ולהחליף את החלק כול שנתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כפי שכתבתי בהתחלה החלק תוצרת סינית הוא יירוד באיכותו ואתה תגלה בזמן ההתקנה שהקונטור החיצוני לא מתאים בול לקונטור של מכלול המראה מה שפוגע במראה החיצוני של המראה.

את החלק ניתן לרכוש גם אצל גל-אור שהינו ייבואן של HELLA וגם של חלקים תוצרת סין במחיר די דומה לזה באיביי.

אכן המחיר של החלק עלה ל-350 שקלים. לפני שנתיים או שלוש המחיר היה סביב 150-120 שקלים עבור חלק מקורי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
לא מדוייק. המכלול מכיל כ-3 לדים מסוג SMD ונגד להגבלת הזרם וגם דיודת הגנה בטור למעגל.

ולמרות כל ההגנות המשוכללת הלדים נשרפו. נגד ודיודה זה גם משהו שהסינים יודעים להתקין.

תשמע קטע, נהגתי עד לא מזמן על רכב יפני בן 10 שנורות האיתות היו מקוריות, לד אמור לשרוד - 100 אלף שעות... בטח אחד גרמני עם הגנות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
ולמרות כל ההגנות המשוכללת הלדים נשרפו. נגד ודיודה זה גם משהו שהסינים יודעים להתקין.

תאורת לדים נשרפת לא רק ברכבים גרמניים. אני רואה לא מעט רכבים עם אור ברקס עליון שחלק מהלדים לא מאירים.

לא כתבתי בשום מקום שאין נגד טורי או דיודה טורית בחלק הסיני אלא ציינתי עובדה מה מכיל המעגל החשמלי.

בתנאים אופטימלים לדים אכן יכולים להחזיק כ-100K. מבדיקות ומדידות שביצעתי על מספר מעגלים מקורים מה שנשרף בדרך כלל זה הנגד הטורי בגלל ההספק הגבוה שנופל על הנגד שגורם להתחממות משמעותית של הנגד בתנאי חום קיצוניים.

במקרה של תאורת האיתות שלושת הלדים מחוברים בטור לכן שריפה של הנגד משביתה את כול הלדים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...