Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכל פתיחת דף, לא משנה מה אם זה פותח דרך גוגל,(ובעצם עוד הרבה אתרים מופיע לי, אבל נותן לי את האופצינ ליכנס דרך "אני מבין את הסיכונים" אבל בגוגל לא נותן לי את האופציה הזאת) מופיע "החיבור זה אינו בטוח" ולא נותן לי לפתוח את הדף, האם יש פתרון?

עריכה אחרונה על ידי סאמי
פורסם

בשורת הכתובת של הפיירפוקס הקלד: about:config ולחץ אנטר.

אשר את הכניסה למסך.

חפש (או דרך שורת החיפוש או ידנית) את 2 אלה:

security.ssl3.dhe_rsa_aes_128_sha

security.ssl3.dhe_rsa_aes_256_sha

ברירת המחדל שלהם היא מצב true

בחר toggle ע"י לחיצה עם כפתור העכבר הימני על מנת להעביר למצב false

בדוק אם אתה מצליח לגלוש

פורסם
בשורת הכתובת של הפיירפוקס הקלד: about:config ולחץ אנטר.

אשר את הכניסה למסך.

חפש (או דרך שורת החיפוש או ידנית) את 2 אלה:

security.ssl3.dhe_rsa_aes_128_sha

security.ssl3.dhe_rsa_aes_256_sha

ברירת המחדל שלהם היא מצב true

בחר toggle ע"י לחיצה עם כפתור העכבר הימני על מנת להעביר למצב false

בדוק אם אתה מצליח לגלוש

תודה רבה

עשיתי מה שכתבת, ולא עזר.

פורסם

מה המצב בדפדפנים אחרים?

אם זו בעיה ספיציפית רק לפיירפוקס, אז אני ממליץ שתנסה לשדרג לגירסה 41.0 שיצאה ממש לאחרונה,

אשר מבטלת אוטומטית את כל התוספים שלא אושרו על ידי מוזילה.

אם הבעיה מופיעה בדפדפנים אחרים, כנראה איכשהו הותקן פרוקסי בינך לבין חיבור האינטרנט. השרשור הזה יכול לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562868-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-quot-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%A3-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-quot-%D7%94%D7%A9%D7%AA%D7%9C%D7%98-%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%94-google-chrome-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D/page2

No worries 8)

פורסם

תתעדכן. הגרסה הנוכחית היא 45.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי בכל המחשבים התעדכן 45, ואני לא משתתף בשום ביתא

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה המצב בדפדפנים אחרים?

אם זו בעיה ספיציפית רק לפיירפוקס, אז אני ממליץ שתנסה לשדרג לגירסה 41.0 שיצאה ממש לאחרונה,

אשר מבטלת אוטומטית את כל התוספים שלא אושרו על ידי מוזילה.

אם הבעיה מופיעה בדפדפנים אחרים, כנראה איכשהו הותקן פרוקסי בינך לבין חיבור האינטרנט. השרשור הזה יכול לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562868-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-quot-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%A3-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-quot-%D7%94%D7%A9%D7%AA%D7%9C%D7%98-%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%94-google-chrome-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D/page2

זה רק בפיירפוקס, איך אני משדרג, והאם זה בחינם?

פורסם (נערך)

כן, זה בחינם. פשוט לחץ על About Firefox (נמצא תחת התפריט עם סימן השלאה) והדפדפן יעדכן את עצמו לבד.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

• תוכן חדש...