Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכתבה מ ynet היום פורסמו תמונות של קורבט צהובה (דור 6) שחונה ברחבת הכותל ללא לוחית רישוי (לפחות מקדימה אין, לא ברור מהכתבה אם אין גם מאחורה).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4703178,00.html

1) האם הרכב מוכר לגולשי הפורום ?

2) מהרכב יצא זוג צעיר מסתורי (גבר צעיר+בחורה עם חצאית מיני) שהלכו לכותל, למישהו יש מושג מיהם ?

3) לרכב אין לוחית רישוי מקדימה, יש לזה תקדימים בארץ ? זה חוקי ?

4) זה בזיון שלאנשים זקנים ולנכים לא תמיד מאשרים להכנס עם רכב לרחבת הכותל בעוד לזוג המיוחס (שלא נראה שהוא נכה) כן אישרו במקום שהם יצעדו עוד כמה דקות כמו כולם (לא קונה טיעונים שזה לא אפשרי בגלל הטרדה ובטחון, בגלל שעובדה שהם נבלעו בין ההמון ברחבת הכותל בלי שזיהו והטרידו אותם).

5) האם התדרדרנו למצב שכסף קונה פה הכל ?

corvette without licence plate cotel.JPGcorvette without licence plate kotel2.JPGcorvette without licence plate kotel.JPG

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

לא כל-כך מבין את הפליאה, פעם ראשונה שאתה נתקל במילה פרוטקציה?

זה לווא דווקא כסף, יכול מאוד להיות גם היכרות אישית עם ״בעל מילה״ והופ הוא מחנה בפנים.

בנוגע ללוחית, שום תקדים. תאורטית, אין איפה למקם את הלוחית מקדימה. לא יצא לי לראות קורבט בארץ בעלת לוחית קדמית.

שאלות 1,2 - לגיא פינס.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

בחיית זומזום, למה לדרדר את הפורום לרמה של וינט?

1. הכותרת מטעה ופופוליסטית, אף אחד לא יודע אם אין לו לוחית רישוי באמת ואני בספק שכך הדבר.

2. מה לעזאזל הקשר לפורום רכב? מקסימום תתקע את זה באשכול "רק על הקווים".

נ.ב

עוד דבר בנושא הלוחית.

הרי ברור שבשביל לבדוק אם יש לרכב לוחית מאחורה אותו "כתב" או צלם היה פשוט צריך להציץ מאחור ולבדוק.

אני גם מבטיח שהוא עשה כך, ראה שיש לוחית ובחר להעלים פרט זה בשביל ליצור כותרות מטומטמות.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בעל הקורבט הזו עושה לא מעט כותרות

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153907764537580&set=a.10150122666347580.296573.606442579&type=1&theater

הוא משתולל על הכביש... בקרוב בקריית שאול, מקווה שלא יקח יתו חפים מפשע

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אם אכן מדובר באותה קורבט אז אכן יש (לפחות חלק מהזמן) לוחית רישוי ויש לה מקום לא רע (למי שלא רוצה שיראו את המספר).

2.JPG1.JPG

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

כמעט כל הפרארי בארץ אין להם לוחיות קדמיות.

זה נהיה טרנד, לאחרונה יוצא לי גם קורבט c7 חדשות בלי לוחיות קדמיות.

עד כדי כך לוחית מכערת? לך תבין נהגים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק אציין שביום ראשון בערך ב-1:50 בלילה (כבר יום שני למען האמת), ראיתי מיני 5 דלתות או Fiat 500X חדשה, זה הפך להיות דבר שבשגרה, כפי שאמר מיכאל, למי שיש "מילה" עם האדם הנכון, לא תהיה בעיה לחנות ליד רכבי הביטחון.

פורסם

התמונה ממצדה לא זהה לזו מהכותל, תתמקדו ברפלקטור של הפנסים הקדמיים, זו שחונה בכותל נצבעו בצהוב, זו ממצדה שחור/כסוף רגיל

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...