Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הזוג מגבים הקדמיים אצלי ברכב, ובהמגב הימני נוצר מעין רווח בין השמשה למגב מה שגורם למגב לא לנקות ביעילות מקסימלית.

ניסיתי לעקם ולשחק עם הברזל שמחזיק את המגב לפעמים זה יצר רווח גדול יותר ולפעמים זה גרם לכך שכמעט ולא יהיה רווח אך הפעלה של המגב כמה פעמים גורמת לכך שהוא חוזר למצב המצורף בתמונה. ניסיתי לשים מגב אחר על הרכב שלי גם בו נוצר רווח וגם לשים את המגב המותקן אצלי ברכב אחר ולא היה איתו שום בעיה.

20150917_140142.jpg

ולשם השוואה המגב השמאלי והתקין

20150917_140148.jpg

פורסם
החלפתי את הזוג מגבים הקדמיים אצלי ברכב, ובהמגב הימני נוצר מעין רווח בין השמשה למגב(מצורף תמונה), מה שגורם למגב לא לנקות ביעילות מקסימלית ולפספס חלק מהשמשה.

ניסיתי לעקם ולשחק עם הברזל שמחזיק את המגב הימני, לפעמים זה יצר רווח גדול יותר, ולפעמים זה גרם לכך שכמעט ולא יהיה רווח, אך הפעלה של המגב כמה פעמים גורמת לכך שהוא חוזר למצב המצורף בתמונה.

ניסיתי לשים מגב אחר על הרכב שלי וגם בו נוצר רווח,

ולנסות לשים את המגב המותקן אצלי ברכב אחר ולא היה איתו שום בעיה.

[ATTACH=CONFIG]437717[/ATTACH]

ולשם השוואה המגב השמאלי והתקין

[ATTACH=CONFIG]437718[/ATTACH]

צודק טעות שלי, כתבתי את זה מהפלאפון, לא ניתן לערוך כרגע אז ציטטתי עם סימני פיסוק שיעזרו להבין את הבעיה.

פורסם

אני מניח שלפני ההחלפה המגבים היו בסדר, ולכן אני מסיק שהמגבים החדשים הם תחליפיים באיכות נמוכה או שאינם מתאימים לרכב כלל.

ממליץ להחליף למקוריים או לתחליפיים איכותיים, כמו מגבים של חברת Bosch.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המגב הימני בגטס צריך להיות "14 /35 ס"מ. תבדוק אולי אתה מרכיב ארוך יותר ולכן הוא לא יושב כמו שצריך.

בדקתי כרגע, האורך של המגב הימני הוא בדיוק 35 ס"מ.

shugiflex ניסיתי להתקין מגב ימני תקין מרכב אחר, גם שם נוצר רווח כמו שנראה בתמונה.

בנוסף חבר הרכיב את המגב שלי על הרכב שלו, לא היה שום בעיה.

מה שאני יכול לחשוב עליו אולי שהמגב הימני הקודם היה ברזל, ועכשיו בהמלצה של חנות חלפי רכב החלפתי למגבים המצורפים בתמונה.

מה שמוזר בכל הסיפור שהמגב השמאלי תקין לחלוטין.

פורסם (נערך)

נראה לי שהזרוע אינה תקינה או שהקפיץ שלה עייף או שהחליפו אותה לגודל אחר ועקמו אותה כדי שתתאים .

לך לפרוקיה וקנה שם זרוע .

מידות המגבים הם 14 , 22 , אינטש .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

בדיוק עכשיו בדקתי את הזרוע, הזרוע הימנית באמת חלשה משמעותית מהזרוע השמאלית.

מה העלות של זרוע חדשה\מפירוק? יש אפשרות כלשהי לחזק של הקפיץ?

פורסם

במקרה אתמול החלפתי לאוטו שלי גם, וגם לי היה את הבעיה.

פירקתי והרכבתי שוב בצורה מדויקת יותר והסתדר, מה שאני בא להגיד זה שיכול להיות שזה לא יושב טוב.

פורסם

ניסיתי להרכיב מחדש לפחות 5 פעמים, ללא כל שינוי.

אני כמעט בטוח שהבעיה היא בזרוע כי היא חלשה משמעותית מהשמאלית.

אם מישהו יוכל להגיד מה העלות של זרוע ימנית חדשה\פירוק, והאם צריך להחליף רק את הימנית כי השמאלית די חזקה.

כמו כן אם מישהו מכיר מומלץ באזור ירושלים אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...