Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון שמתי לב שהמים נעלמים מאוד מהר מהמיכל עיבוי ( כל יומיים שלושה). אני ממלא חומר ירוק מקורי של יונדאי. בדקתי את השמן ולא ראיתי שום סימן להתערבבות של מים עם שמן.

יש קצת טחינה ברדיאטור עצמו אבל לפי דעתי זאת חלודה של הרדאטור.

המים עולים כשהרכב מונע והפקק פתוח ברדיאטור.

השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה והאם מדובר בראש מנוע???

תודה רבה שתהיה שנה טובה.

פורסם

אם אתה לא מזהה נזילה נראית לעיין אז יש 2 אופציות לשלול ראש מנוע:

1. בדיקת לחץ למערכת הקירור.

2. בדיקת לחץ הפוך.

ומשם פשוט להיתקדם לפי הממצאים.

באיזה יונדאי מדובר?

פורסם

בדקת במדיד השמן שהמפלס לא עלה מעל ומעבר? או שאין טחינה בפתח מילוי השמן? ומה לגבי שמן הגיר? בדקת שבמדיד שלו לא קיים מיפלס גבוה מידי? וידוע לך מה מצב מיכסה הרדיאטור?

פורסם

מפלס השמן של המנוע לפי דעתי תקין, על המקסימום אבל לא מעבר לזה, אין טחינה בפתח מילוי ולא בועות ולא קצף, שמן גיר גם לפי דעתי תקין במקסימום שהרכב חם. לגבי מכסה מנוע איך בודקים אותו? חשבתי על האופצייה הזו ואז לבדוק את המצב שוב.

פורסם

צריך לבדוק אם הגומי שלו תקין ולא קרוע, אם יושב טוב על פתח הרדיאטור ולא רופף שם. אם הקפיץ מתפקד כמו שצריך. אלה דברים שאתה יכול לבדוק בעצמך.

פורסם

ראש מנוע ? למה כולם ממהרים לקפוץ על האפשרות הכי גרועה והכי פחות סבירה ?

סבירות גבוהה מאד שיש נזילה קטנה מאחד הצינורותת החיבורים, הפקק, המשאבה, הרדיאטור, רדיאטור החימום.

פורסם

היתה לי אחת כו מבציר 2006. שבר את הראש הרבה זמן ובבדיקת לחץ ראשונה לא ראו כלום. לאחר חודשיים ובדיקת לחץ נוספת,הנזילה /דליפה שאובחנה היתה מבית הטרמוסטט- מחלה ידועה.ד"א הסבירו לי שקשה מאוד לראות את הדליפה הזו- היא בד"כ די מינורית (עניין של כמה טיפות כל נסיעה ולא משהו מעבר לזה. בסופו של דבר,לאחר שזה התחיל להיות משמעותי יותר,לחצתי על הבדיקה השנייה.)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...