Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא סקודה סופרב 2006 מנוע 1800t בנזין.

אני במעקב כבר כמה ימים רצוף+מאות קילומטרים ,אחרי טמפרטורת חום המנוע ע"י שקע הobd

להלן הנתונים: נסיעה עירונית בין 94 ל100 עם או בלי מזגן.

בין עירוני: בין 95 ל 101 בשיוט. ו88 בירידות ממשוכות, ו105 בעליות ממשוכות

האם המצב תקין? או שיש מה לבדוק או להחליף טרמוסטט? מים הוחלפו ,משאבת מים חדשה ,מאוור וויסקוזי תקין ,מאוור מזגן חדש.

בתודה מראש

רמי

פורסם

אני גם עושה כמוך, אצלי אמנם מנוע 1.4 רגיל הטמפ נעות בין 87 ל 97 ויורדות משם בגלל הוונטה כשמדובר בעירוני.

בינעירוני 88+-.

לא יודע אם זה בגלל שאצלך זה טורבו או שפשוט מנוע גדול יותר חם יותר.

עדיין זה בגבול התקין.

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי מנוע TSI, נפח 2000 סמ"ק. טמפרטורה נעה בין 95 ל-105 מעלות צלזיוס, תלוי באופי הנהיגה ומזג האויר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אוקיי טיפה נרגעתי..

עדיין מוזר לי ,אחרי שבדקתי למשל בטיוטה קורלה ובאימפרזה של חבר ,הטמפרטורה שם לא עוברת את ה100 מעלות ,והממוצע הוא 90 בבינעירוני רגוע

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

נכון, זה גם מה שאני ראיתי בכמה מכוניות.

אבל לא חייב להיות אותו דבר בכל רכב, יש מנועים שעובדים "יותר חם" ויש פחות.

אצלי למשל (ברלינגו HDI) יש משחק הרבה יותר גדול - מ 78 מעלות בימים חורפיים ללא עומס ועד ל 105-107 מעלות בעליות ארוכות בימים חמים.

כך שצריך להשוות לרכב זהה לשלך ולא לאחרים.

פורסם
תקין לגמרי,

גם אצלי טמפרטורת שמן נעה בין 95 ל 105 תלוי במאמץ

אם אני מבין נכון ,השעון מראה על טמפרטורה של המים ,לא של השמן.. הוא הרבה יותר חם!

השאלה היא אם יש אפשרות לדעת מה הייצרן קבע? אני מבין שיש רכבים שיותר ויש שפחות.. אבל זה קצת מלחיץ ,בלי לדעת מפורש מה הייצרן קבע ושזה תקין

בתודה מראש

• תוכן חדש...