Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים ,

הפעם ה5 שהלכתי לטסט והרכב לא עובר טסט בגלל CO גבוהה כ0.54 .

הרכב הוא אודי A3 מנוע 1.6 דגם מנוע AEH שנת 1998 .

הייתי במוסך צמפיון (רכב הנגב) החליפו לי צינור אוויר הוא טען שהוא פגום והוא מכניס ערכים לא תקינים והביאו לי אישור תיקון , הבעיה לא נפתרה .

המוסך בעצם הזה את זה כי הוא אינו יודע מה הבעיה , כשנותנים גז כ3000 סל"ד הרכב מוציא עשן לבן קצת

הלכתי שוב למוסך אחר אמרו לי שצריך להחליף גומיית מכסה שסתומים .

השאלה האם הגומיה תפתור את הבעיה ?

בנוסף לכל הזה היום התחיל לי בעיה כשהרכב עומד במקום ונותנים טיפה גז הוא מגמגם טיפה ואז הוא ממשיך בנסיעה כרגיל . הבעיה יותר מורגשת שהמזגן דולק

חשוב לציין שהטורים לא רועדים , מה שכן היום הוא כבה לי בחנייה .

לדעתי כשעשו במוסך בדיקה שרפו לי פיוז מסויים , זה יכול להיות ? כי לפני הוא נסע מעולה . בדקתי חיבורים הכל במקום .

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

עדכון:

נמצאו 3 בעיות ברכב:

Address 01: Engine       Labels: 06A-906-019-AEH.LBL
  Controller: 06A 906 019 BG
  Component: 1.6l R4/2V SIMOS AT2440
  Coding: 04030
  Shop #: WSC 06313
3 Faults Found:
00537 - Lambda (Oxygen Sensor) Regulation
           19-10 - Lower Limit - Intermittent
00282 - Throttle Position Actuator (V60)
           17-10 - Control Difference - Intermittent
00282 - Throttle Position Actuator (V60)
           16-00 - Signal Outside Specifications
Readiness: N/A

חשוב לציין שהתקלה הראשון של החיישן למבדה , היא לא באמת התקלה בחיישן עצמו , התקלה הזאת מופיע וחוזרת כל הזמן , החיישן הזה הוחלף בעבר שלוש פעמים לחיישן מקורי , התקלה לא שם .

התקלות האחרות הם חדשות

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אני מרחובות , הבעיה של הרכב שהוא מגמגם נפתרה - כיוון מצערת .

הבעיה של הco לא נפתרה עדיין יש תקלה שחוזרת על החיישן למבדה הco גבוהה ויש עשן לבן בטורים גבוהים .

הרכב אוכל שמן גם .. האם זה יכול להיות בגלל גומיית מכסה שסתומים שהרכב מעשן בטורים גבוהים ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

מניסיום עם סיאט ואותה תקלה כנראה יש לך כניסת אוויר אחרי חיישן הMAF תבדוק את הצינור שמתחבר לנשם מנוע ושים עליו גם אזיקון בדוק עם התקלה נעלמת או חוזר...

(גם הסיאט לא עברה טסט עם התקלה הזאת הCO היה 1.4 אחר תיקון נהיה 0.02)

פורסם

בדקתי שוב גיליתי שיש ריח של גזים לא נעים מהאגזוז לא יכול להגיד לכם בדיוק מה אני מריח ..

לגבי הצינורות בדקתי אותם טוב לא נמצא צינור משוחרר או קרוע

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם (נערך)

שמתי אזיקון מחקתי את התקלה שוב היא חזרה ..שוב יוצא עשן גם מהאגזוז בטורים גבוהיים.

מישהו מכיר מוסך באזור רחובות שמוכן להתקין לי את האטם של המכסה שסתומים ? (יש לי את האטם עצמו מקורי)

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

ממליץ לך אחד מ-2 דברים:

1. ללכת למוסך שמחזיק מכשיר גזים כמו בטסט, שלא יישלח אותך כל פעם לבדוק אם הצליח.

2. לפנות למוסך רון, אומנם בתל אביב, אבל שווה בדיקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אני יחליף את הצינור יניקת האוויר (כולל הצינור של הנשם) לצינור תחליפי סיני זה יהיה קריטי? המקורי עולה המון כסף .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

באיזה תאריך התחלת את הטסט?

לידיעתך, הנך מתקרב(יתכן ועברת כבר) ל-30 ימים מתחילת הטסט. בתום ה-30 ימים הנך נדרש לעבור טסט מחדש(בתשלום מלא).

את המבחן החדש הנך יכול לבצע במכון שבו בצעת את המבחן הנכחי או שהנך יכול לבחור לעבור למכון אחר.

במבחן החדש, אינך חייב להציג את הממצאים(פסילות) של המבחן הישן(אם תבחר לעבור באותו מכון, הם יכולים לראות זאת בהיסטוריה כך שאין טעם להסתיר. במכון אחר, לא יכולים לדעת זאת).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...