Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במלים אחרות, רנו מנסה לעשות גולף סקסית.

לדעתי, מאוד הצליח להם, עם חרטום אסרטיבי בסגנון הטאליסמן ואחוריים מחוטבים, בסגנון הקליאו הנוכחית.

http://carpassion.it/esclusivo-renault-megane-2016-le-prime-foto-ufficiali/

התמונות המופיעות באתר הן של גרסת ה-GT, דרגה אחת מתחת ל-RS העתידית.

להלן תמונות מאותו מקור, של גרסה רגילה, גם אם ברמת גימור מהודרת למדי.

Renault-Megane-4-2016-photos-dci-tce-6-1024x683.jpg

Renault-Megane-4-2016-photos-dci-tce-5-1024x683.jpg

Renault-Megane-4-2016-photos-dci-tce-4-1024x683.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי מלחיצים קצת הפנסים האלה נמצאים בדיוק בפינות של הטמבון שנוטות לספוג שפשופי חניה, כל נגיעה כזאת היא פוטנציאל לפנס שבור ומי שהציץ לאחרונה במחירון חלפים יכול רק לדמיין כמה זה כואב. זה מוטיב שהופיע גם בטאליסמן.

חוץ מזה הם באמת על הגל, הדגמים האחרונים שלהם גם מציגים קו עיצובי מאוד מגובש וגם נראים נהדר, זה התחיל עם הקליאו שלדעתי היא עדיין הכי נאה בגלל שהיא מאופקת וחוסכת את הפנסים המוגזמים אבל ביחס ללגונה, קוליאוס ומגאן היצאות המחליפות שהוצגו לאחרונה נראות נהדר!

פורסם

אבולציה מרשימה מה5 דלתות הקודמת שלדעתי לא הייתה מגובשת, בעיקר מאחורה.

מקווה שלא יחזרו על הטעות עם הפנים הפלסטיקי והלא נעים של הקליאו הנוכחית.

פורסם

עיצוב מעולה,הקליאו מדהימה לדעתי והמגאן לפחות בתמונות מרשימה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נראה מעולה.

אותי מדאיג הטרנד הזה של טאבלטים במקום כפתורים.. לאן הגענו?

מפחיד לחשוב על זה שבעוד 10 שנים כל הנהגים ייאלצו להוריד את מבטם מהכביש בשביל לחפש איזה פונקציה דפוקה!!

מסכימים??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

נראית מעולה לטעמי בפנים ובחוץ , אבל מה בטח לא אמינה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מאוד אוהב את הקו העיצובי של רנו (צפוי) וגם אהבתי את העיצוב של המגאן (צפוי). ברשת רצו כל מיני עיצובים וזה ה2 הכי מוצלח.

הראשונה התבססה על העיצוב של EOLAB.

הרכב נראה מעולה.

אותי מדאיג הטרנד הזה של טאבלטים במקום כפתורים.. לאן הגענו?

מפחיד לחשוב על זה שבעוד 10 שנים כל הנהגים ייאלצו להוריד את מבטם מהכביש בשביל לחפש איזה פונקציה דפוקה!!

מסכימים??

מסכים! אבל לפחות ברנו לא לקחו את זה עד הסוף, אני לא זוכר איפה ראיתי (קקטוס?) אבל יש מכוניות שגם השליטה על מזגן והכל מתבצעת מהמסך וזה כבר מעצבן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...