Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה לא התמונות הרשמיות.

בתמונות הרשמיות הרכב על הליפט או הגרר.

סתם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רנו בכיוון הנכון. זה התחיל בקליאו וממשיך עם המגאן, מעניין איזה פלואנס תגיע

עד כמה שידוע לי,

פלואנס היא לא רכב בפני עצמו אלא מגאן בתצורת סדאן למדינות עולם שלישי ו... אהההה ישראל... בדיוק כמו c-elyse ימח שמו ו301 וזכרו. בכל מקרה גם אם יהיה דינו יהיה כמו היום מגאן בתצורת סדאן.

פורסם

לא התחברתי, מקווה שבמציאות היא תיראה טוב יותר. לדעתי הם ניסו לעשות מיקס בין לאון ל-A-קלאס ולהדביק עליו חרטום של טאליסמן. יצא שעטנז ממש. עיצוב הפנים נקי ומוקפד, גם אם אין השראה של ממש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יכלתי לערוך.

הם ממש רוכבים על הקווים של RS01 (לחיוב)

Renault_60851_global_fr.jpg

rs_01_10.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רק אני מתפלא, זה שהפרונט והחלק האחורי זהים לטאליסמן, אז איך בדיוק תיראה המגאן סטיישן?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מישהו יודע אם רכב פנאי החדש של רנו אמור להגיע לארץ? לא זוכר את שמו אבל מתחיל ב k ?

כן, בעוד 6 שבועות

תמונות רישמיות מNetCarShow

http://www.netcarshow.com/renault/2016-megane/

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
וואו, זאת תיהיה המשפחתית העממית הכי יפה. לפחות כרגע.

גם עיצוב הפנים.. שאפו.

לא יכול לומר שאני לא מסכים, אבל באמת מזכירה קצת את הלאון הנוכחית..רק עם לדים יותר יפים לטעמי

פורסם
נראית מעולה לטעמי בפנים ובחוץ , אבל מה בטח לא אמינה...

אשמח שתרחיב בנושא.

כי זרקת פה פצצה לא קלה.

אני בעל רנו מגאן דיזל ידני מודל 2007 ומאוד מבסוט מהרכב עצמו אומנם נכון הרכב שלי סובל מ"בעיות החשמל" הנפוצות אבל מבחינת צריכת דלק שרוב הנסיעות בעיר +מזגן קבוע אני מגיע ל 18.4 ק"מ לליטר ואם מדבירם על בינעירוני פה אין בכלל מה להשוות משפחתיות אחרות.

אבל בדור הנוכחי למיטה זיכרוני הבנתי שרנו עשו סוג של "מהפכת אמינות" וסידרו את הבעיות חשמל.

• תוכן חדש...