Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לצרפתי מדרום צרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלע - לא יודע מה ניסיונך, אבל בכל נסיעה אני מכניס לאירופה מזון. נכון שלא סלסילות עם פירות, אבל כמה תפוחים בתיק הגב עוברים בלי בעיות. זה לא האמריקאים שמשקפים הכל.

מכל מקום, אישית הייתי מעדיף לתת מתנה עם טווח השתמרות של יותר מיומיים, כך שאיזו יצירת אמנות קטנה ברמת המזכרת, או אפילו פמוטים כפי שהוזכרו קודם (שאמנם בעלי הקשר יהודי אבללא רק - נרות משמשים בדתות רבות). כמובן שבקבוק של יין או משקה ישראלי איכותי יכול לדבר ללבו של צרפתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

דווקא בגלל שלא חסר אוכל טוב בפרובאנס,

זאת הזדמנות מצוינת להביא אוכל ישראלי. הוא בוודאי יידע להעריך. שמן זית, דבש, פירות יבשים שלא הגיעו מטורקיה - סבבה.

אין מה להתבייש ביינות הישראליים, גם הפשוטים שבהם

עברו לשורה הראשונה בעולם, ההבדל העיקרי

הוא הסגנון - אצלנו זה עולם חדש.

לפי ויקיפדיה הצרפתית, תורגמו לפחות שמונה (!) ספרים של קרת, בהוצאת Actes sud.

יש בערים הגדולות בישראל כל מיני חנויות ספרים של פרנקופילים, גיגול, טלפון ואתה מסודר. אולי אמזון צרפת?

עריכה:

טוב, אתה מסודר, הוא מופיע באמזון צרפת:

http://www.amazon.fr/Sept-ann%C3%A9es-bonheur-Etgar-Keret/dp/282360393X

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא בגלל שלא חסר אוכל טוב בפרובאנס,

זאת הזדמנות מצוינת להביא אוכל ישראלי. הוא בוודאי יידע להעריך. שמן זית, דבש, פירות יבשים שלא הגיעו מטורקיה - סבבה.

אין מה להתבייש ביינות הישראליים, גם הפשוטים שבהם

עברו לשורה הראשונה בעולם, ההבדל העיקרי

הוא הסגנון - אצלנו זה עולם חדש.

לפי ויקיפדיה הצרפתית, תורגמו לפחות שמונה (!) ספרים של קרת, בהוצאת Actes sud.

יש בערים הגדולות בישראל כל מיני חנויות ספרים של פרנקופילים, גיגול, טלפון ואתה מסודר. אולי אמזון צרפת?

עריכה:

טוב, אתה מסודר, הוא מופיע באמזון צרפת:

http://www.amazon.fr/Sept-ann%C3%A9es-bonheur-Etgar-Keret/dp/282360393X

אני כנראה בסוף הולך על האופציה של הספרים (אולי אגבה את זה באיזה מארז דבש שמן וכ"ו שאקנה בדיוטי)

הבעיה היא שלא אספיק לקבל אותם מאמזון צרפת, אז כנראה אקנה בארץ בחנות בתל אביב שנקראית ליבררי דה פואיה.

אם למישהו יש המלצה על חנות ספרים בצרפתית שנמצאת באיזור השרון, אני אשמח מאוד.

עוד אופציה זה לשלוח מאמאזון למלון בצרפת אבל זה יכול להיות קצת ריסקי (עשיתי את זה פעם בגרמניה, קיבלתי את החבילה ממש ברגע האחרון כי הפקיד לילה לא ידע איפה הפקיד יום שם את זה וכו וכו)

פורסם

שוקולד של מקס ברנר, הם מצויינים ואורחים מחו"ל מתים על הקונספט (אני אומר את זה בתור צרכן שוקולד כבד - גודייבה, לאונידס ומקס ברנר ושוקולד אפיה וכל שוקולד שהוא). יש למקס ברנר אריזות מתנה וכלמיני דברים מיוחדים (הפקאן בנוגט היסטרי, והשוקולד קוקוס גם), ופרלינים מעולים.

לא הייתי מתבייש להביא גם יין ישראלי טוב. חובב יין אמיתי אוהב להתנסות בדברים מארצות אחרות (אלא אם שם גאוות יחידה צרפתית) - זה לא כמו להביא לישראלי חומוס, ויש לנו יינות טובים.

אבל שוקולד, זה מעולה. שוקולד טוב גם כשהוא רע (ולדעתי מקס ברנר מצויין).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. ממליץ לרדת מנושא הפירות/ירקות, אין שום פרי/ירק שיש בארץ ואין בצרפת (והרבה יותר איכותי והרבה יותר זול).

2. שוקולד רעיון מצויין.

3. אם הוא אוהב יין, הוא דווקא ישמח להתנסות ביין ישראלי שהוא לא מכיר כלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, תודה לכולם,

נתתם פה רעיונות טובים , כרגע אני כנראה הולך על ספר + יין או שוקולד מקס ברנר,

במידה ואני הולך על יין- יש המלצות על יין בוטיק ישראלי שלא יקרע את הכיס (עד ~100 שקל נניח) ויהיה מספיק ראוי?

וגם- איפה הכי קל להשיג באיזור השרון

שוב, רוב תודות לכולם!

פורסם

~

אני לא שותה אבל נדמה לי שיין זה משהו אינדיבידואלי, עניין של טעם. עם שוקולד הסיכוי להצלחה יהיה גבוה יותר.

יש חנות/בית קפה של מקס ברנר באזה"ת החדש של נתניה, ובמרחק הליכה משם גם טיב-טעם ומספר חנויות של אלכוהול. באזה"ת כפ"ס אני מכיר את המרתף של רוזנר ואת משקאות הטורקי. בטוח שיש מקומות נוספים בשרון.

פורסם

ממליץ מאוד לרכוש בדיוטי פרי.

יין שאתה בא איתו מהבית, אתה יכול להטיס אותו אך ורק במזוודה בבטן המטוס.

זה פתח לצרות.

קנה את הבקבוק בדיוטי פרי (אפילו אולי קצת יותר זול), קח אותו איתך למטוס וחסוך כאב ראש.

קנה איזה משהוא קלאסי איכותי כמו גמלה קברנה, או ירדן מרלו, כל חובב יין ישמח לטעום את אחד משניהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ממליץ מאוד לרכוש בדיוטי פרי.

יין שאתה בא איתו מהבית, אתה יכול להטיס אותו אך ורק במזוודה בבטן המטוס.

זה פתח לצרות.

קנה את הבקבוק בדיוטי פרי (אפילו אולי קצת יותר זול), קח אותו איתך למטוס וחסוך כאב ראש.

קנה איזה משהוא קלאסי איכותי כמו גמלה קברנה, או ירדן מרלו, כל חובב יין ישמח לטעום את אחד משניהם.

בעיה- לפני צרפת אני טס לאנגליה ורק משם טיסה לצרפת, כך שבשלב מסויים זה יצטרך להכנס לבטן המטוס...

(עוד נקודה לזכות השוקולד והספרים)

פורסם

לקנות יין בדיוטי זה רעיון טוב.

מקס ברנר יש לך בהרצליה פיתוח, בנוסף לאחרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...