Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע האופנועים במצדה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה לירושלמים ולכאלה שמתכוונים לרדת מכיוון ירושלים לאירוע מצדה.בכל שנה אני מארגן קבוצה גדולה שיורדת מי-ם (חניון המטה הארצי)לאירוע, דרך מעלה אדומים, הלידו, כביש 90 ולמצדה. השנה מסיבות משפחתיות לא בטוח שאוכל להגיע בזמן, אבל על מנת שלאלהשאיר את הקבוצה מיותמת אני צריך, מוביל אחראי כונן שעשה איתנו את הדרך בעבר ויהיה מוכן להחליף אותי במידה ולא אספיק להגיע בזמן.הבקשה היא בידיעת מיצו ועל דעתו, ולכן הקבוצה שתצא מי-ם תהיה כפופה לכל הנאמר בפרסומים האחרים וחלק מהמסע הגדול יותר. כמובן שבמידה ואגיע בזמן. אקח כרגיל את המושכות לידי. ברגע שיהיה לי מוביל מחליף אוכל לפרסם את הפרטים וטל לתאום.

הקבוצה מתאימה גם לאופנועי אספנות שמסוגלים לנוע במהיריות של 80-100 קמ"ש

הרכיבה מינהלתית ועל פי כללי החוק והדרך ותהיה חלוקה לקבוצות נפח ומהירות.- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...