Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן חוסר צדק, אבל הוא בתחום האפור. אם זה יגיע למשפט תהיה בטוח שהזכיין יבוא עם טענות וטיעונים בלי סוף לצדקתו. ויש לו קלף חזק של המכתב שלה. זו מילה שלה נגד מילה שלו, כשלו יש מכתב התפטרות שלה.

השאלה היא כמה היא מוכנה להשקיע ולהלחם. מניסיון של תביעה שלי בעבר, אני לא מאמין שהיא תמצא עורך דין שייקח תיק כזה, הם מחפשים את התיקים הגדולים במאות אלפי שקלים. אולי אם יש לה מישהו בתחום מהמשפחה הקרובה ?

היא יכולה לפנות ולתבוע גם לבד ולהעזר בייעוץ של עורכי דין של ש.י.ל, אבל זה דורש מאבק עיקש מצידה והרבה אנרגיות וזמן וריצות.

פורסם

אם המעסיק החליט להמשיך להעסיק אותה המכתב מאבד מהרלוונטיות שלו כמכתב התפטרות אבל אם זה מקום מסודר שעובד לפי החוק ממילא רוב הפיצויים שלה נמצאים בקרן הפנסיה.

מעבר לזה אם היא מורידה משמרות מיוזמתה אז זה שהיא מתפטרת ובסיס הפיצויים שלה ממילא יצנח פלאים.

לגבי ההעסקה שלה במקומות אחרים לא הייתי מעסיק אדם כמוה כי היא אדם לא ישר. מנגד אם היתה באה אחרי 3 שנית עבודה לשביעות רצוני ואומרת שהיא רוצה לעזוב ומבקשת את הפיצויים לא רק שהיתה מקבלת אותם אלא גם היתה לה דלת פתוחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריכים להיות שם כדי להבין, הם לא ישרים איתנו, עוברים על המון חוקים למרות שהמקום מסודר ורשת מוכרת מאוד.

לא נותנים לאף אחד פיצויים אם יבקש, בנוסף מספר אנשים שניסו להקים ועד עובדים פוטרו ישר.

תמיר.

פורסם

לא 100 אחוז בטוח, אבל לדעתי החלפת זכיין כמוה כהחלפת מעסיק המזכה הפיצויים מלאים.

נהג הלילה צודק פעמיים.

גם כי בכלל חוק פנסיה חובה מרבית הפיצויים כבר אצלה וגם כי אם תרד בהיקף המשרה היא תפגע בעצמה משמעותית בזכויות הסוציאליות. למרות, שככל שאני זוכר עושים ממוצע העסקה על כל התקופה עדיין זה מוריד.

מעבר לכך אני לא סובל מעסיקים שמחפשים איך לא לתת פיצויים לעובדים.

פורסם

^^

לא מדוייק

קיבל המעסיק החדש כאמור על עצמו, על פי התחייבות בכתב כלפי העובד, את האחריות לפיצויי הפיטורים שהיה העובד זכאי לקבלם מהמעסיק הקודם כאמור, יהיה המעסיק הקודם פטור מתשלום הפיצויים ויראו לענין חוק זה את תקופת עבודתו של העובד אצל המעסיק הקודם או במקום העבודה הקודם כאילו עבד במקום העבודה הנוכחי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כפפי שאמרו, רוב הפיצויים, כ 70% הם ממילא בקרן הפנסיה שלה. במקרה הכי טוב מבחינתה היא תקבל את גם את שאר הפיצויים , שזה כ 30% . היא צריכה לחשב אם שווה לה להמשיך במשרה מליאה כדי לקבל את 100% הפיצויים, או אם המקום החדש עדיף לה, לוותר על ה 30% האלה ולעבור לשם מיד.

יהודה

• תוכן חדש...