Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני שואל בשביל חברה טובה מהעבודה הקודמת שלי.

הסיפור הוא כזה, הבחורה התכוונה לעזוב את מקום עבודתה (בית קפה) והשאירה מכתב פיטורים.

בדרך לא דרך נודע שהסניף בקרוב עומד להימכר והיא במהרה הודיעה שהיא לא מתפטרת ונשארת במשרה מלאה.

הזכיין לקח אותה לשיחה והבהיר לה שאם היא נשארת היא בעיקרון לא זכאית לפיצויים אבל הוא בכל יתן לה כי הוא מעריך אותה. היא בכל מקרה הודיעה להם מראש בתאריך מסויים היא תעבוד רק פעמיים בשבוע כי היא מתחילה לעבוד במקום אחר.

אתמול מנהל הסניף לקח אותה לשיחה ואמר לה שהזכיין לא מסכים שהיא תעבוד רק פעמיים בשבוע ודורש משרה מלאה או שלא תקבל את כספי הפיצויים שהסניף ימכר. יש לציין שבחוזה עבודה אין התחייבות למשרה מלאה וזו עבודת משמרות.

מה האופציות שלה? מרגיש שמנסים לעשות לה מערוף על הפיצויים ולגרום לה להתפטר או לגזול ממנה את הכסף המגיע לה.

מה החוק אומר בסיפור הזה? ואיך אפשר להתנהל מולם.

תודה רבה

תמיר.

פורסם

מתי היא הודיעה על התפטרות ומתי היא היתה אמורה להיכנס לתוקף?

בכל מקרה אם היא משנה את היקף המשרה חד צדדית זו עילה מספקת כדי להגיד לה או שאת מגיעה לעבודה או שאנחנו רואים אותך כנוטשת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אהלן חברים,

אני שואל בשביל חברה טובה מהעבודה הקודמת שלי.

הסיפור הוא כזה, הבחורה התכוונה לעזוב את מקום עבודתה (בית קפה) והשאירה מכתב פיטורים.

בדרך לא דרך נודע שהסניף בקרוב עומד להימכר והיא במהרה הודיעה שהיא לא מתפטרת ונשארת במשרה מלאה.

הזכיין לקח אותה לשיחה והבהיר לה שאם היא נשארת היא בעיקרון לא זכאית לפיצויים אבל הוא בכל יתן לה כי הוא מעריך אותה. היא בכל מקרה הודיעה להם מראש בתאריך מסויים היא תעבוד רק פעמיים בשבוע כי היא מתחילה לעבוד במקום אחר.

אתמול מנהל הסניף לקח אותה לשיחה ואמר לה שהזכיין לא מסכים שהיא תעבוד רק פעמיים בשבוע ודורש משרה מלאה או שלא תקבל את כספי הפיצויים שהסניף ימכר. יש לציין שבחוזה עבודה אין התחייבות למשרה מלאה וזו עבודת משמרות.

מה האופציות שלה? מרגיש שמנסים לעשות לה מערוף על הפיצויים ולגרום לה להתפטר או לגזול ממנה את הכסף המגיע לה.

מה החוק אומר בסיפור הזה? ואיך אפשר להתנהל מולם.

תודה רבה

בגלל מכירת הסניף, היא אמורה לקבל פיצויים נאים

אם היא אמורה לקבל פיצויים נאים זאת אומרת שהיא עובדת במקום מספר שנים לא מבוטל

אם לכל אורך התקופה היא עבדה במשרה מלאה ולא רק פעמיים בשבוע אז זה ההסכם ביניהם.

כעת היא רוצה לשנות אותו חד צדדית ולהחזיק את החבל בשני הקצוות.

המלצתי שתעשה את החישוב מה כדאי לה

לקבל כאן פיצויים נאים ולא להתחיל במקום אחר בינתיים , או שתעבוד גם שם וגם כאן לתקופה , או כדאי לה להתחיל במקום אחר ולקבל כלום במקום הנוכחי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לחבר טוב שלי שני בתי קפה אשמח אם תעביר לי את הפרטים שלה לפרטי שאגיד לו לא להעסיק אותה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

והתגובה הזו בשביל מה? למה היא מועילה, אני מנסה להבין.

בן אדם שנתן את כל כולו למקום העבודה וקרע את התחת אתה בא ושופט בדקה וחצי?

הבחורה נתנה שם 3 שנים כפולות ישנה בלילה 4 שעות וחזרה לעבוד, הכשירה עשרות אנשים בהדרכות. פשוט תגובה טיפשית.

תמיר.

פורסם

היה לי מקרה די דומה:

חודש לפני שהבית קפה עבר לידיים אחרות שלחו אותי לעשות בדיקת פוליגרף.

אחרי שחזרתי מהבדיקה אמרו לי שנפלתי בה ואני מפוטר בלי פיצויים וכו.

קיבלתי את הפיצוים יחד עם כולם ללא עירוב עו"ד.

כנראה שמנסים עליה את שיטת מצליח.

היא אמורה לקבל תוספת פיצויי על זה שמקום נמכר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
והתגובה הזו בשביל מה? למה היא מועילה, אני מנסה להבין.

בן אדם שנתן את כל כולו למקום העבודה וקרע את התחת אתה בא ושופט בדקה וחצי?

הבחורה נתנה שם 3 שנים כפולות ישנה בלילה 4 שעות וחזרה לעבוד, הכשירה עשרות אנשים בהדרכות. פשוט תגובה טיפשית.

א.

ב.

הזכיין לקח אותה לשיחה והבהיר לה שאם היא נשארת היא בעיקרון לא זכאית לפיצויים אבל הוא בכל יתן לה כי הוא מעריך אותה.

ג. היא בכל מקרה הודיעה להם מראש בתאריך מסויים היא תעבוד רק פעמיים בשבוע כי היא מתחילה לעבוד במקום אחר.

אתמול מנהל הסניף לקח אותה לשיחה ואמר לה שהזכיין לא מסכים שהיא תעבוד רק פעמיים בשבוע ודורש משרה מלאה או שלא תקבל את כספי הפיצויים שהסניף ימכר.

רצתה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אתה אמרת שחור על גבי לבן שהיא לקחה החלטה להתפטר והחליטה לוותר על הפיצויים כי ככל הנראה היא מצאה עבודה עדיפה (מקצועית/כלכלית/וואטאבר). הזכיין היה יותר מבסדר איתה אבל גם זה לא הספיק.

מה זה משנה ש''קרעה שם ת'תחת'' ? זאת עבודה היא לא עושה זאת בהתנדבות. אם היא עבדה ללא שכר זה לא בסדר בכלל מצד המעסיק אבל זה בטוח לא המקרה.

להכשיר עובד חדש במלצרות, וואו. מי ישמע... כמה ימים בתורנות שתייה על מנת ללמוד להחזיק את המגש וללמוד את התפריט בנתיים. קצת TLC ושכחתי משהו ? כל מלצר וותיק עושה את זה ולרוב גם מסנג'ר את המלצר החדש וזה רק מקל עליו. במיוחד שגם לא נותנים לסטז'ר טיפים, אלא אם כן היא נדיבה.

אל תנסה לצייר אותה קדושה. אם תראה לאדם ניטרלי שלא מכיר אותה את מה שכתבת, והיית שואל בתור בעל בית קפה היית מעסיק אותה, מה נראה לך תהיה התשובה?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יותר בכיוון של הדרכות קפה ברמה גבוה שזה לא שעה שעתיים ודורש עבודה וסבלנות. אבל עזוב, זה בקטנה.

בסה"כ רוצה לדעת ע"פ חוק מה מגיע לה ומה לא.

חוקית, זה תקין מה שהזכיין מנסה לעשות? כי למעשה היא לא עזבה והיא עדיין עובדת. אז כל הוותק נמחק? נשמע לי לא הוגן.

במיוחד שיש המון אנשים בסניף, כולל אותי שלמעשה עזבו משרה מלאה ועובדים פעמיים בשבוע וכן זכאים לפיצויים ואף אחד לא בא אלינו בטענות.

דני, לא ידוע לי על פיצוי נוסף.

תמיר.

פורסם

אם היא עבדה X שנים שלמות ו11 חודש גם מגיע לה פיצויים. תשאל אותה.

פורסם (נערך)

לגבי הפיצויים היא בבעיה. אם היא השאירה מכתב התפטרות אז היא אמרה בצורה מפורשת שהיא מוותרת על הפיצויים, וכרגע יש בידי המעסיק מסמך ברור ומפורש שמוכיח שהיא התפטרה.

לגבי מספר המשמרות יכול להיות שהיא יכולה לשחק על זה קצת, אבל זה קצת מסריח. היא יכולה להמשיך כרגע לעבוד במשרה מלאה כמו שהם דורשים, ולאט לאט להוריד את מספר המשמרות באופן הדרגתי, ואחרי מספר חודשים יש סיכוי שיפטרו אותה. כל זה בהנחה שבאמת אין שום דבר בחוזה שכופה עליה מספר משמרות מסויים. וגם זה בסימן שאלה כי אם היא התבקשה בעל פה לעבוד משרה מלאה והסכימה לכך אז זה בעצם כמו חוזה שבעל פה ותקף.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

החוק מאפשר במסגרת העיסקה שהמעביד החדש ייקח על עצמו את ההתחייבויות לפיצויים של המעביד הקודם, ואופסס אין פיצויים בכלל

הגברת התפטרה , פתאום החליטה לחזור בה, המעביד אינו חייב לקבל זאת, והרי במקרה הזה לא מגיע לה פיצויים.

כך גם הודיע לה המעביד , ובאותה נשימה הבטיח לתת לפנים משורת הדין, אבל הגברת מבצעת תרגיל נוסף ומחליטה שלפתע היא עוברת לעבוד רק פעמיים בשבוע.

והמעביד אומר לה, גברת או את חוזרת לעבוד כרגיל ואני עומד במילתי, או אין פיצויים.

הכדור במגרש שלה והמעביד 120%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני רק רוצה לחדד, הזכיין ידע מראש שהיא תמשיך לעבוד ולאחר תקופה היא תתחיל להוריד בכמות המשמרות אך עדיין תישאר בעבודה.

זו החלטה שהגיעה פתאום מצידו, שבוע לפני שהיא אמורה לרדת במשמרות.

תמיר.

• תוכן חדש...