Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למוטב בלבד אומר שרק אתה (המוטב) יכול לבצעת את הפעולה (הפקדה או משיכה)

אם יש קרוס אתה חייב להפקיד לחשבון

אם אין קרוס אתה יכול למשוך מזומן רק מהסניף בו מתנהל החשבון של בעל הצק

יש פקידים שמתעלמים מהקרוסים אם לא מחקו גם את המילה "לפקודת", כלומר כן יתנו לך למשוך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הצ'ק הישראלי הסטנדרטי הוא קרוס ולמוטב בלבד. אם המילים "למוטב בלבד" כתובות בין שני קוים אין לך ברירה אלא להפקידו לחשבונך.

הסיבה לכך היא גלגול צ'קים ואנשים שהפסידו את כספם בלי לקבל תמורה.

אישית - כל הצ'קים שלי הם למוטב בלבד וקרוס כבר לפחות 15 שנה (לפני שדאקתי להדפיס הייתי ממלא בכתב יד, ושהסוחר ישבור את הראש).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

השאלה כמו בכותרת. מדובר על אדם אשר אין לו חשבון בנק וקיבל צ׳ק מחברת ביטוח. מה הוא עושה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מעלה עוד הרבה שאלות - כיצד אפשר להתנהל בישראל של 2015 ללא חשבן בנק?

שיגש לסניף הקרוב, יפתח חשבון, יפקיד את ההמחאה - וכעבור 3 ימים ימשוך את הכסף ויסגור את החשבון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אולי נמתין לבנקאי הפורום, אבל סביר שחברת הביטוח רוצה את תיעוד ההפקדה כהוכחה שגמולי הביטוח שולמו, כדי לא להתבע שוב.

אני לא מכיר צ'קים של חברות שהם סחירים, ואישית אני לא משתמש בכאלה כבר הרבה מאד שנים - בעבר הייתי משרטט "קרוס" וכותב "למוטב בלבד", בהמשך ביקשתי את הסימון מודפס על הצ'קים, וכבר די הרבה שנים זו ברירת המחדל, ומי שרוצה צ'קים סחירים צריך לבצע הזמנה מיוחדת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אין שום אפשרות להפקיד שיק למוטב בלבד ובמיוחד של ביטוחים לחשבון של אדם אחר.

צריך לפתוח חשבון כדי להפקיד את השיק.

כל האמור למעט שיק שהגיע לקטין (מתחת לגיל 16) ואז הוריו הם אפוטרופוסים טבעיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כתוב - "למוטב בלבד"? כנראה שיש גם הגבלת סחירות על השיק.

ולכן תשובת בית הספר היא "לא".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעלה עוד הרבה שאלות - כיצד אפשר להתנהל בישראל של 2015 ללא חשבן בנק?

שיגש לסניף הקרוב, יפתח חשבון, יפקיד את ההמחאה - וכעבור 3 ימים ימשוך את הכסף ויסגור את החשבון.

מזומן...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תראה, אני מכיר אנשים שמתנהלים במזומן, אבל עדיין הסטיפה היא 1000-2000 ש"ח, השאר בבנק, ויש גם צ'קים ואפילו הו"ק. להתנהל לגמרי בלי חשבון בנק? נראה לי מסובך. זה כנראה גם עניין של חינוך, כילד אני זוכר את עצמי הולך עם אמי לבנק, וכרטיסי בנקומט ובהמשך אשראי היו בארנק של ההורים כבר בתחילת שנות ה-70.

מכל מקום - אחד מהאנשים שציינתי במשפט הקודם הוא החם שלי. כבר 25 שנים שאני ואשתי (בתו) מנסים לשכנע אותו שכרטיס אשראי יותר בטוח ממזומן, אבל אי אפשר לשכנע אותו שכרטיס אשראי שנגנב מבוטל והעסקות שנעשו בו באופן בלתי חוקי מבוטחות, בעוד שמזומן שנגנב - פשוט נעלם.

פורסם
השאלה כמו בכותרת. מדובר על אדם אשר אין לו חשבון בנק וקיבל צ׳ק מחברת ביטוח. מה הוא עושה ?

אצלך הוא לפחות קיבל, אצלי הם לא מוכנים להוציא צק בלי צילום צק "שלו" או אישור מהבנק על ניהול חשבון בעוד שאין לו בכלל חשבון

פורסם

יש גם המון זוגות מבוגרים שמסתדרים עם חשבון אחד על שם אחד

וגם למשל קרוב משפחה שלי עד שהוא לא לקח משכנתא בגיל 35 לא היה לו חשבון1

פורסם

אתה יכול לפנות לחברת הביטוח ולבקש שיוציאו לך שיק חדש שהוא למוטב בלבד ללא הגבלת סחירות ואז למשוך את הכסף במזומן מהסניף שעליו משוך השיק.

האפשרות הנוספת היא פתיחת חשבון וסגירתו מיד לאחר המשיכה, לאדם שיש עליו עיקולים מהוצל"פ , לא ישים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...