Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

רציתי לראות עם אשתי את "מרגלת", שמענו המלצות טובות. היות ומשום מה הקרנות ביס פלנט יש רק ב-12, והיות ויש ילדה בבית - ניסיתי לעשות מעשה לא חוקי ולחפש באינטרנט - רק אחרי שחיפשתי באפליקציית סמסונג VOD בתשלום שמותקנת לי על הטאבלט - ושם לא היה.

אז התחיל סיוט שהרס לי את הערב. מלא קישורים שבורים, מלא פרסומות, איכות גרועה וכולי. לא כיף.

מה עושים? מדגיש: חובה תרגום!

נ.ב אם יש איזה טיפ שאתם חוששים שאינו חוקי ולא מתאים לפורום - אשמח לה"פ :-)

תודה!

פורסם

לא שמעת על popcorn time?

רק תוודא שאתה מוריד מהאתר המקורי popcorntime.io, יש חיקויים שמכילים וירוסים.

שמעתי שיש גם פלאגין ל KODI (לשעבר XBMC)

פורסם

קודי, עולם ומלואו.

אם אתה מחפש תוכנה רק בשביל סרטים מידי פעם, לך על פופקורן שמועדון ה-PHP הציע מעליי. תוכנה פשוטה וידידותית.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

פופקורן טיים באמת תוכנה מצויינת, אבל בסופו של יום זה קליינט P2P עם כל המשתמע מכך.

לפי כלי בדיקת בטיחות האתרים של גוגל, זונה כנראה ירדו לזנות והתוכנה שלהם מכילה מספר רב של וירוסים וטרוז'נים, במקרה הטוב מדובר בהזרקת פרסומות או שינוי הגדרות החיפוש, במקרה הרע... זה יכול להיות רע, מאוד.

אני ממליץ על קודי יחד עם תוסף Genesis שמקשר לקבצי וידאו שנמצאים על שרתי ווב רגילים (בניגוד ל-P2P).

ניתן להוריד ישירות ב http://www.tvaddons.ag/ - תודה רבה ל hwgeek על ההמלצה!

No worries 8)

פורסם

אני משתמש בקודי ובפופקורן טיים, ולפעמים גם הם מתקשות למצוא קישור שעובד.

כשהם עושות בעיות, חיפוש ישיר בגוגל - [שם הסדרה] [עונה #] [פרק #] - למשל: מרגלת עונה 2 פרק 3.

נותן אחלה תוצאות, כאשר ברוב המקרים התוצאות המובילות הם מהאתר ש-stillness6 נתן אליו קישור.

אגב, לגבי קודי, יש באתר http://www.hometheater.co.il מדריך מדויק איך להתקין את התוכנה, איזה פלאגאין להוריד וכו', ואפילו יהיו לך כל מיני ערוצים לצפייה חיה כמו כל הערוצים הישראלים (1, 2, 10 וכו') וגם נשיונל ג'יאוגרפיק, דיסקברי ועוד.

פשוט כנס לאתר ובשרות החיפוש תרשום kodi.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...