Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התבקשתי על ידי דודתי לנקות את הפילטר במכונת הכביסה. הבעיה שלא מצאתי את הפילטר. מדובר במכונת כביסה קריסטל פתח עליון. אין דלת קטנה בחזית המכונה וגם לא מאחוריה.

הפכתי את המכונה ובסמוך למשאבה לא ראיתי כל פילטר.

לא מצאתי חוברת הוראות באינטרנט.

מישהו יודע היכן מסתתר הפילטר ?

תודה.

פורסם

אם אני לא טועה גם אצלי יש קריסטל פתח עליון.

הפילטר נמצא בתוך התוף הוא פלסטיק כזה גדול שצריך לסובב את התוף לפתוח אותו ואז להוציא אותו מתוך התוף.

פורסם
אם אני לא טועה גם אצלי יש קריסטל פתח עליון.

הפילטר נמצא בתוך התוף הוא פלסטיק כזה גדול שצריך לסובב את התוף לפתוח אותו ואז להוציא אותו מתוך התוף.

אכן, זה פלסטיק אפור שיש להזיזו עד לשמיעת נקישה לשיחרור, לשלוף, לנקות, להחזיר.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מכיר נוסף.

משחררים את הפלסטיק כאמור, ואז אפשר להושיט יד מבעד לפתח הכנסת הכביסה דרך התוף וממשיכים מעבר לפתח שפתחנו ואז אפשר להגיע לדוד ולפתח יציאת המים ולהרגיש אם יש שם משהו.

פורסם

אני מקווה שהיא ראתה שאין אף אחד למטה לפני שהיא זרקה :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ניסית לכבות ולהדליק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מצאה את הפילטר - זרקה את המכונה.

היא מתכננת טיפול לרכב בקרוב? 8)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הדודה בת 87. מכונת הכביסה הייתה בת שנה וחצי בלבד. בגילה, מותר לזרוק מכונה חדשה, רק בגלל שהפילטר סמוי מן העין.

פורסם

חבל. יש משפחות שזקוקות.

בטח המוביל כבר ימצא מישהו לתת לו את זה.

מיכאל - הצחקת אותי -:)

פורסם
הדודה בת 87. מכונת הכביסה הייתה בת שנה וחצי בלבד. בגילה, מותר לזרוק מכונה חדשה, רק בגלל שהפילטר סמוי מן העין.

היא מאוד חזקה פיסית אם כך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...