Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב זכרוני היו סביב 5 מעלות. קצת גשום לעיתים. מזכיר שוב שמדובר על סוף דצמבר.

לגבי להסתובב עם ילד בן 6 חודשים, אמנם אין לי ילדים אך אני לא רואה מניעה.

גרים שם המון אנשים, ויש שם המון תינוקות. הם לא נשארים ספונים בבית במשך כל החורף :)

פורסם

זה בהחלט יהיה לתינוק קר. פשוט תיקחו עוד סוודר, מעיל, כפפות וגרביים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם זה 5 מעלות ולא באמת מתחת לאפס, אין בעיה לשים לו בגדים חמים, מעיל וכובע, ואין שום סיבה

שהוא לא יהיה בסדר, במיוחד שגם העגלה מגינה עליו בנוסף. השאלה אם לכם יהיה נעים להסתובב

בקור, עם עגלה ותינוק, במיוחד אם יורד גשם.

פורסם

אהי סתם שאלה

למה דווקא בנובמבר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמע,

איה נאפה ולרנקה הם יעדי קיץ, יעדים של בטן גב וטיילת, נובמבר זה לא העונה ואלו ערי רפאים.

לגבי בודפשט, הייתי שם לפני חודשיים, מדהים, לא פחות.

מחירים נוחים, העם ההונגרי עם חביב מאוד, יש המון מה לעשות, פריז של מזרח אירופה היא מכונה ולא בכדי,

ממליץ לך בחום לבקר בבודפשט, תחבורה ציבורית נוחה, מחירים מצחיקים, מומלץ מאוד.

אנחנו זוג צעיר בני 25, היינו בברלין לפני 9 חודשים ובבודפשט נהננו יותר, הרבה יותר.

פורסם

הייתי בבודפשט בפורים האחרון.

היה קר (ואפילו גשום יום אחד), אבל לא ברמה שמשבשת טיול לדעתי.

בלילה היה קר מאוד (הפלאפון דיווח ברוב המקרים על טמפ' מתחת לאפס), אבל עדיין יצאנו למועדונים והכל. פשוט התלבשנו בהתאם ושמנו את הבגדים העודפים בשמירת חפצים בכניסה ולקחנו אותם חזרה ביציאה.

אבל... יכול להיות שלתינוק זה יהיה קצת יותר מדי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...