Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלה להופיע אצלי שגיאה בכרית אוויר כשמניעים את הרכב

וגם מופיע סמל שגיאה בלוח שעונים

קפצתי למוסך ולטענתם צריך להחליף סליל של הכרית אוויר בסך של 1200 שקלים

לפי הבדיקה שלהם הסליל התקול נמצא בכרית אוויר של ההגה.

מציין שלפני כחודש החלפתי דשבורד סדוק לא יודע האם יש קשר בדבר.

פורסם

לפי הבדיקה שלהם הסליל התקול נמצא בכרית אוויר של ההגה.

מציין שלפני כחודש החלפתי דשבורד סדוק לא יודע האם יש קשר בדבר.

לא פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה, אבל בפעמים ששמעתי זה היה ישר אחרי ההחלפה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

האם פסק הדין ניתן לאחר חיבור מחשב?

הסליל המדובר זה חלק שנמצא רק בהגה, מדובר במנגנון שמאפשר להגה להסתובב ועדיין לאפשר לרכיבים שעליו להיות מחוברים למערכות שמתקשרות איתם (צופר, כרית אוויר, שליטה על הרדיו) האם שאר הרכיבים פועלים?

אף פעם לא יצא לי להתעסק בזה, אבל הבנתי שהחזרה לא נכונה של גלגל ההגה עלולה לדפוק את הסליל. אולי עשו איזו טעות בעבודת החלפת הדשבורד.

גם יכול להיות שלא חיברו קונקטור עד הסוף והוא התרופף והתנתק.

לידע כללי: למיטב ידיעתי ונסיוני בפונטו איבו בשונה מהדורות הקודמים, תקלת כרית האוויר לא נרשמת במחשב עד לאיפוס, אלא מתאפסת לבד במידה וחלפה.

אני אומר זאת על סמך כך שפעם ניסיתי להניע את הפונטו איבו שלי עם קונקטור מנותק. אחרי שחיברתי את הקונקטור הופיעה תקלה של כרית האוויר. לאחר כיבוי והנעה נעלמה התקלה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הצופר והשליטה על הרדיו פועלים, לגבי הכרית אוויר זה פשוט מראה שגיאה

מחיפוש שעשיתי באיביי גם לא מצאתי את החלק שהם דיברו עליו.

פורסם

פסק הדין ניתן לאחר חיבור למחשב, אבל בהרגשה שלי הוא היה מהיר מדי הם לא ניסו לעשות איפוס ולא בדקו כמו שאמרת שאולי יש פשוט חיבור רופף או משהו כזה חיברו למחשב ואמרו 1200 שקל לי היה נראה תמוה קצת לכן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם.

פורסם

גם לי הייתה פונטו איבו, גם אני ביצעתי החלפה של דשבורד סדוק וגם לי נדלקה נורת כרית אויר. גם אצלי זה היה בכרית אויר של הנהג.

אצלי זה קרה מיד עם ההחלפה של הדשבורד, ותוקן במקום עוד לפני שלקחתי את הרכב, כמובן ללא עלות מצידי.

יש קשר הדוק בין הדברים, כי כמו שכתבו פה, החזרה לא נכונה של ההגה למקום לאחר החלפת הדשבורד גורמת לכך.

זה בדיוק מה שגרם לתקלה אצלי.

פנה למוסך שביצע את ההחלפה של הדשבורד ותדרוש מהם תיקון של התקלה באופן מלא על חשבונם. אין סיבה שככה סתם תידלק לך נורת כרית אויר, בטח כאשר בוצע תיקון במוסך שקשור באופן ישיר לעניין הזה.

אין שום סיבה שתשלם על זה כאשר בטוח ב100 אחוז שהתקלה נגרמה כתוצאה מפעולה לא נכונה של מי שהרכיב את ההגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חזרו אלי עם הצעה של כ 700 שקלים עבור החלק + העבודה במקום 1200 ש״ח

יש לציין כי ישנו חבר פורום נוסף שהחליף גם דשבורד במוסך זה וגם חווה את אותה תקלה רק שהתקלה שלו הייתה מיידית

אני כמעט בטוח שיש קשר ישיר בתקלה שלי ולהחלפת הדשבורד שהם שוב מנסים להתנער ממנה ושהלקוח ייספוג את הטעויות שלהם.

קיצר כייף חיים :roll:

פורסם

שמח שזה הסתדר ככה,

אבל מעניין מה קרה שם האם באמת ברשלנות לא החזירו טוב את הסליל כרית אוויר והאם זה קשור להחלפת הדשבורד

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בטח כבר נשבר להם הז*ן מכל העכבר פורום החופרים האלה עם הדשבורדים הנסדקים שלהם שהם מחליטים פשוט לספוג את העלות ושלא יאכלו להם ת'ראש.

אתם יכולים לגוסט באסטר והנחישות שלו על כך.

גוסטי - תודה מראש. :-)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire, אכן יש צורך בנחישות איתם.

civil_engine, תסתכל 3 תגובות מעל התגובה האחרונה שלך, רשמתי שהתקלה הזאת הייתה אצלי, ושהיא הייתה מיידית, בשונה מאצלך. לא צריך לשמור על חיסיון :wink:

שמח שהכל הסתדר ובא על מקומו בשלום.

הלוואי והיצרן כבר ייקח אחריות על הבלאגן הזה. גם איך שהיבואן הכל כך מהולל של הפורום מתייחס ללקוחות שזה קורה להם זה זוועה בפני עצמה. אפס ניסיון לעזור, אלא אחרי שמתעצבנים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...