Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברצוני לקנות רכב יד 2 בתקציב של 45000 ואני מתלבט אם ללכת על משפחתית או סופר מיני (הבנתי שמיני לא תעשה לי טוב בנסיעות לחיפה)

 

עיקר הנסיעות הן בעיר (גר במרכז) עם פעם בשבוע נסיעות לחיפה והסביבה.

הרכב משמש נהג צעיר אז עלויות אחזקה וחסכוניות בדלק הם מדדים חשובים.

 

אשמח להצעות ורעיונות לאיזה כיוון ללכת.

אציין כי זה רכב ראשון שאני קונה :)

 

 

תודה מראש.:arrow:

פורסם

שתי אופציות כלליות:

1. סופר מיני כמו i20,מיקרה,פיאסטה- רכבים שהם בסדר גמור,עלויות אחזקה נמוכות,ויתנו לך שנתון יחסית גבוה בתקציב שלך.

2. אם אתה בכל זאת רוצה משפחתי- אז תוכל ללכת על קורולה (מהשנתונים האמינים-לא רובוטית),יונדאי i30,קיה פורטה,וכו'- הרכבים האלו יתנו לך מרווח קצת יותר גדול,אך עלויות הדלק והטיפולים קצת יותר יקרים. כמו כן,השנתון יהיה ישן יותר.

 

אתה צריך להגדיר לעצמך (ולנו..) באופן ברור יותר מה אתה מחפש מבחינת גודל הרכב והשימושיות שלו.

פורסם

תודה על התגובה.

בעיקר אני מחפש רכב שיהיה זול להחזקה, הן מבחינת טיפולים וצריכת דלק. הרכב צריך להיות צעיר ומאובזר כמה שאפשר..

אני חושב יותר לכיוון הסופר מיני, בגלל שיש להם מנוע גדול יותר שיתאים לי לנסיעות הארוכות.

הסתכלתי לכיוון הסוזוקי סוויפט יש אנשים שיש להם חוות דעת על הרכב יחסית לשאר שוק הסופר מיני?

פורסם

במחיר הזה תקבל סוויפט מהדור הקודם (2008-2009 כנראה).

לחיוב: היא זריזה ולא חסר לה כוח, שומרת יפה על ערכה.

לשלילה: היא די מיושנת ולא ממש מאובזרת, צעירה ומפנקת. לא הכי נוחה ולא הכי חסכונית (מבחינת צריכת הדלק).

 

אם יש לך פוביה מתוצרת אירופה, הייתי ממליצה לך לבדוק את הi20 שהגיעה מאובזרת לא רע כבר ברמות גימור הבסיסיות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

×
×
  • תוכן חדש...