Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשאר מכוער. אין לו סיכוי מול

הספורטאז'.

הייתי בשניהם (כשהמיצובישי 2014) מסכים שהקיה נראית הרבה יותר טוב חיצונית.

אבל את פנים הרכב אי אפשר להשוות. הקיה מכוערת ברמת העיצוב הפנימי והפלסטיקה המגושמת עם העיצוב מחזירים אותך 15 שנים אחורה.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
אפשר הסבר למה?

כי בסגמנט הזה אנשים פחות מתכלבים (לעומת המיני הזולות שישראלים פתאום גילו שימוש לרגל שמאל) ובהפרש

של 5000₪ יש לך אופציות שלא רק שהן אוטומטיות, הן גם צעירות יותר (ולטעמי עדיפות) מהקשיש לעיל.

המספרים מדברים, אגב. כמה נמכרו לאורך כמה חודשי שיווק? 19?

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כי בסגמנט הזה אנשים פחות מתכלבים (לעומת המיני הזולות שישראלים פתאום גילו שימוש לרגל שמאל) ובהפרש

של 5000₪ יש לך אופציות שלא רק שהן אוטומטיות, הן גם צעירות יותר (ולטעמי עדיפות) מהקשיש לעיל.

המספרים מדברים, אגב. כמה נמכרו לאורך כמה חודשי שיווק? 19?

באשר לקשיש - לא יודע מה היקף מתיחת הפנים. אז לא נכנס לזה.

נמכרו 139 יח'.

שחיפשתי רכב, סימנתי אותה כמובילה, מה האופציות שלי?

הספורטאז לדוגמא אכן מגיע בגיר אוטומטי, אבל לחילופין מציע מנוע בעל נפח צנום יותר.

האאוטלנדר מגיע עם המנוע 2.0.

אז אני רואה את זה כבחירה בין 2 אופציות - או להתפשר על המנוע או על הגיר (למי שידני בשבילו זאת פשרה).

שאר המתחרות - ג'וק, ייטי, 500איכס, סובארו XV, רנו קפטצור ודאציה דאסטר - הן לדעתי מקטגוריה קטנה יותר.

אגב, הרכב הוצע במסגרת חבר - ב-119. כולל מיגון, מולטימדיה וכו'. זה כבר באמת דיל קרוקודיל.

פורסם

אני מאוד התאכזבתי מהדגם טרום המתיחה.

נהגתי בדיזל והרכב היה גס, מטלטל, לא נוח, רועש מאוד והמושבים חסרי תמיכה צידית. הזכיר לי מאוד פג'ארו מתחילת המילניום הרבה יותר מאשר אחד מחבריו לקטגורית הג'יפונים.

מתיחת הפנים טיפלה בפרונט ובזנב האנמיים אבל הצד נותר דיי סתמי.

פורסם

מייק, שכחת שמתיחת הפנים טיפלה גם בבידוד הרעשים וגם בתמיכה הצידית של המושבים. בקיצור - באיזה צבע להזמין לך? ;)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל שכלמוביל לא טורחים להוסיף גרסת 7 מושבים לדגם הידני.

אם נשווה את הפער בין 5 ל-7 מושבים בגרסה האוטומטית, גרסה ידנית עם 7 מושבים יכולה להמכר ב-135,000 שקלים.

הפלח של 7 מושבים ידני נשלט כרגע ע"י דאצ'יה לודג'י והגיע הזמן שיהיו מתחרים קצת יותר "איכותיים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מייק, שכחת שמתיחת הפנים טיפלה גם בבידוד הרעשים וגם בתמיכה הצידית של המושבים. בקיצור - באיזה צבע להזמין לך? ;)

עם הג'אנטים הגדולים וכל הפלסטיקה הוא נראה הרבה יותר טוב, בשבילי האדום/בורדו שהוצג אתמול בערב. מעניין לנסות את המושבים החדשים. הקודמים קצת הזכירו לי את המצב בספייסטאר, בסיס מושב שטוח לחלוטין, ספסלי משהו. באאוטלנדר הספיציפי המצב היה חמור יותר "בזכות" ריפודי העור.

בשביל בנות בייתי שמתעניינות ברכישת ג'יפון בקרוב ה-500X הוא הבחירה כנראה.

פורסם
למרות שעצם היותו אוטומטי יכול להיות גם בעוכריו.

בטוח שיש כאלה שחיפשו ג'יפון ידני במחיר של האורבן, ועכשיו יש להם פתרון.

duster_H79_700x380_E3_GD1_1416485211.jpg

גרסת הדיזל תשאיר אותך עם 20,000 ביד (אחרי מולטימדיות).

גרסת הבנזין תשאיר אותך עם 40.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...