Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטופרט 28\12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה התמונות לא כולם למה לא הספקנו לפרוק את המצלמותוצר לי על האיכות היינו צריכים להתפשר הכרטיס היה מלא:

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=2EE6DECA7344414EB70DB9306E57189F&alid=170499

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

של מי ההתקנה עם הסאבים ההפוכים וזה עם האולטרה???

ממממממש יפה!!! אהבתי.

מה זה היה פיג'ו 307סיסי?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אוקיי המערכת הפוקאלית היא של בחור נחמד מאוד שיש לו גם מקום להתקנוצ בפ"ת את שמו לא נזכיר אבל מדיבור איתו הבנתי שהוא התקין את הכל על האוטו והאוטו ככל הנראה יהיה רכב תצוגות

יש שמה שתי סטים פוקאל אוטופיה כל ההגברות נקמיצ'י ושתי סאבים הפוכים פוקאל דגם אני לא יודע...

מבחינת שמע ואיכות אני חושב שזה הרכב המדהים ביותר שישבתי בו עד היום...

וצודק בקשר ללוחיות אני ידבר עם חבר שלי שהעלה את התמונות למחוק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הדגם הוא הסדרה הכי גבוהה של פוקל 33WX או 27WX או 33WX.

יש ל 38WX נתון מאוד מעניין (לפחות אותי) נצילות של 97 .

איך מגיעים לנצילות כזאת בסאבים? כנראה מישהו מאוד התאמץ.

פורסם

אני יגלה לך מי התאמץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פוקאל

אבל אל תגלה לאף אחד...

שכחתי לציין עוד חלק במערכת שלו שלא פחות חשוב יש אצלו גם סנטר של אוטופיה...

פורסם

אוקיי כל התמונות שמה ויש עוד תמונות של היונדאי קופה(כל הפוקאל)

• תוכן חדש...