Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבאדגט קיבלנו הצעה על I20 שנת 2012 עם 80,000 ק"מ מחיר של 52. בדפדוף קל ביד 2 ראיתי רכב עם אותו ק"מ (ואפילו מספר רכבים) במחיר של 44 והיד מאמין שתהיה נטויה מטה. האם השנת אחריות שמעניקות חברות הליסינג שוות את ההפרש במחיר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בקצרה-לא

באריכות- רכב ליסניג אתה לא יודע מי נהג עליו, יש נטייה לקרוע אותו, בדר"כ חברות מטפלות מה שהכרחי ולא כמו שאדם פרטי שומר על האוטו, הרכב שווה פחות בגלל הפחתה של ליסינג (12-20 אחוזים).

הדבר היחידי שטוב(למעט האחריות) זה המחיר הנמוך של רכב ליסינג ואם אתה מוצא יותר זול רכב שהיה בבעלות פרטית אז העסקה לדעתי לא משתלמת.

פורסם

תבדוק ב 7 עיניים ,שמה שמציעים לך ביד 2 לא היה ליסינג לשעבר. בחלק גדול מהמודעות בכוונה לא מציינים את זה כדי למשוך אותך והבלוף מתגלה בבדיקת רישיון הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברור לי שרוב הרכבים מליסינג ביד 2. ראיתי היום בחברת ליסינג אחרת i-20 2012 דגם inspire עם מגנזיום וגג נפתח , עם 44,000 ק״מ ב-62 אלף שקלים. לרכב הוחלף מכסה מנוע וכנפיים קדמיות. האם שווה בכלל?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היתרון בליסינג הוא מחיר נמוך יותר, אחריות מסויימת ותיקון של הליקויים אחרי הבדיקה.

בפרטי הרכבים לפעמים ברמת גימור גבוהה יותר, אין צורך להוריד מהמחירון כשרוצים למכור את הרכב ויש סברה שרכבים פרטיים מטופלים יותר וננהגים בעדינות - לא משהו שבאמת אפשר להבטיח ברכישה מפרטי.

אני מציע פתרון ביניים של רכישת רכב פרטי מסוכנות טרייד אין גדולה ומוכרת.

I20 למשל אפשר למצוא בכלמוביל טרייד שהם מחלקת הטרייד אין של כלמוביל יבואנית יונדאי. רוב הרכבים שם הם פרטיים שהגיעו מעיסקאות טרייד אין בסוכנויות יונדאי ומיצובישי.

פורסם

ממליץ לך ממש לא לקנות רכב מבאדג'ט,קרוב משפחה היה משכיר מהם רכבים לטווח ארוך. רמת אחזקה מאוד נמוכה.

גם חבר הפורום יערי30 מדווח על אחזקה לקויה מאוד,הרכב שלו מהעבודה שייך להם ועובר טיפול רק כל 30 אלף במקום 15 שממליץ היצרן,גם אצלו הרכב מתוצרת יונדאי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
היתרון בליסינג הוא מחיר נמוך יותר, אחריות מסויימת ותיקון של הליקויים אחרי הבדיקה.

בפרטי הרכבים לפעמים ברמת גימור גבוהה יותר, אין צורך להוריד מהמחירון כשרוצים למכור את הרכב ויש סברה שרכבים פרטיים מטופלים יותר וננהגים בעדינות - לא משהו שבאמת אפשר להבטיח ברכישה מפרטי.

אני מציע פתרון ביניים של רכישת רכב פרטי מסוכנות טרייד אין גדולה ומוכרת.

I20 למשל אפשר למצוא בכלמוביל טרייד שהם מחלקת הטרייד אין של כלמוביל יבואנית יונדאי. רוב הרכבים שם הם פרטיים שהגיעו מעיסקאות טרייד אין בסוכנויות יונדאי ומיצובישי.

מן הסתם המחירים שם יהיו זהים לשוק הפרטי ואפילו גבוהים יותר. או שאני טועה ?

פורסם

דומים לשוק הפרטי אבל שוב אתה מקבל אפשרות למימון, תיקון של הליקויים שיתגלו בבדיקה וגם אחריות.

פורסם

יש לו הצעה גם לקחת I-10 בחוזה מול ליסינג ב-2000 שקלים בערך. שווה ?

• תוכן חדש...