Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי סוזוקי בלנו עם רדיו + כניסה של קסטות שממש לא מספיק לי כשאני רוצה לשמוע טראנס.

רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לרדיו דיסק ורמקולים (חשוב שיהיו קטנים, אין אפשרות לרמקולים גדולים מאחור).

ויש לי כמה שאלות- האם שאני קונה רמקולים אני יכול לקנות סט של 4 גם לקדימה וגם לאחורה?

או אפילו אפשר להסתפק ב2 רמקולים אחוריים?

ואם באמת מדובר ב2 רמקולים ורדיו דיסק, כמה אמור לעלות כל הסיפור, אוכל למצוא משהו בסביבות ה-800 ש״ח?

תודה לכם

פורסם

לגבי המערכת, אני גם חיפשתי מערכת זולה ובסיסית לרכב והחלטתי לנסות מערכת מאיביי, הזמנתי את המערכת הנ"ל http://www.ebay.com/itm/201331565270?redirect=mobile

ואני ממתין שתגיע.

אם אתה מחפש מערכת בסיסית אני חושב שהאופציה הזו עדיפה על המערכות הסיניות שבארץ.

פורסם

אם תזמין ברשת,אתרים כמו אלכסנדר,בומביי וכו' ותתקין לבד אז התקציב מספיק בהחלט לרדיו דיסק נחמד של פיונר ועוד 4 רמקולים בסיסים.

תציין אבל את המידות המדוייקות,ככה אנשים יצרפו לך לינקים למוצרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...