Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

לפני שנתיים וקצת (2013) קיניתי פיאסטה ידנית חדשה . רכב מקסים, נוח מאוד ולא עשה שום בעיה ! אפילו הקטנה שבעיות . הכל פיקס !

אבל מה ? משהו חסר ...

אני מאוד אוהב לנהוג , במיוחד ברכבים ידניים ואני מחפש משהו קצת שונה , חשוב לי שהאוטו יהיה חזק ( לא ספורט אבל בהחלט חשוב שיהיה חזק מספיק) ומהנה לנהיגה.

התקציב שלי הוא בערך 90K (במידה ואצליח למכור את הפורד ב60 בערך).

דרישות : רכב סופר מיני , חזק יחסית, ידני כמובן ואם אפשר חסכוני בדלק .

חשבתי לחפש A1 יד 1 במצב טוב . האם כדאי ? והאם יש לכם הצעות אחרות מעניינות ?

אשמח לשמוע !

תודה רבה

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה. כנראה לא הסברתי את עצמי עד הסוף ... אני לא מחפש רכב בעל נטיות ספורטיביות (למרות שגם זה בא בחשבון) אני מחפש רכב שיהיה חזק מהסופר מיני הרגילות שיש כרגע בשוק (קליאו פיאסטה יאריס וכיוצא בזה ..)

דבר נוסף שלא ציינתי, חשוב לי קילומטרז נמוך, אמינות ושנתון מאוחר ככל הניתן . אני ממש לא רוצה להתחיל לבלות במוסכים כל כמה חודשים. התקציב כולל טיפולים ויישור קו.

שוב תודה

פורסם

מה עם מיטו?

באוטודיל יש אחת יד ראשונה עם 0 ק"מ שנרשמה ב-2014 ועדיין לא נמכרה, הם מתמחרים אותה ב-89K. היא לא תהיה חזקה בהרבה מהפיאסטה שלך אבל יש לה תא נוסעים חביב, מראה חיצוני נאה (לטעמי פחות) ולפי נתוני היצרן היא מאוד חסכונית.

אם דגם ה-900 סמ"ק לא מספיק חזק יש שם עוד אחת ידנית 1.4 טורבו.

פורסם

אני מאוד אוהב את המראה של הפיאסטה (גם פנימי וגם חיצוני) לכן אין טעם שאקנה מיטו חלשה ... חבר שהיה לו מיאו 155 כ"ס לא אהב כל כך . אמר שהיא נוקשה מאוד . אתה מכיר את המיטו ? על איזה שנתון כדאי לברר ?

תודה

פורסם

לא הייתי מגדיר אותה כחלשה, רכב עם מנוע טורבו ירגיש הרבה יותר "חי" בזכות התגובה הזריזה כבר בסל"ד נמוך.

יצא לי לעשות רק נסיעה ממש קצרה במיטו אבל אני דווקא אהבתי, נותנת הרגשה יותר טובה מרוב הסופר מיני שיצא לי לנהוג בהן, אהבתי גם את תא הנוסעים ואת הריסון של הרכינה בפניות ושל התגובה למהמורות ושיבושים בכביש.

אני ממליץ לך להתחיל מסיבוב על מיטו, אפילו במגרש משומשות קרוב לבית ואז תדע אם זה מתאים לך.

ממליץ לך לבדוק גם את הפונטו הזאת, יש כאן בפורום בעלים של אחת שכתב עליה סקירה דיי מקיפה, נשמע שהיא דיי קולעת לדרישות שלך וגם תשאיר לא מעט כסף פנוי.

פורסם

תעשה נסיעה על המיטו.

ההגה פחות טוב משמעותית מהפיאסטה,המיטו חזקה יותר ולא נוחה בעליל.

גימור הפנים טעון שיפור.

בגדול אני אישית התאכזבתי קשות מהרכב הזה,אחרי 159 להיכנס לפונטו הזו שמישהו העיז לקרוא לה אלפא זה עלבון.

בשום פנים ואופן גם אם מציעים לך בחינם אל תחשוב ללכת על המנוע טווין אייר 900 סמ"ק,זה פשוט להרגיש כאילו קשרו אותך לוויברטור וזרקו אותך בבריכת גלים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק . על איזה שנתון אתה ממליץ ? ואיזו רמת גימור כדאי לנסות (הבדלי הכוחות כאלה משמעותיים ? ) ?

• תוכן חדש...