Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי גטס 2008.

בזמן האחרון יש לי בעיות בהצתה. צריך לפעמים 3,4,5 ניסיונות עד שמצית.

צריך לציין שהסארטר עצמו נשמע תקין לגמרי, המצבר די חדש, ורק ההצתה לא נתפסת.

זה קרה לפני שבועיים למשך כמה ימים, אחכ נעלם לגמרי כלא היה, ועכשיו חזר שוב.

זה בעיה בחיישן? ואם כן, זה בעיה פתירה או שהוא פשוט לקראת הסוף שלו?

אני מתלבט אם אני צריך ללכת ולהחליף אותו בלי שאלות או שזה יכול להיעלם שוב כמו שכבר קרה לפני שבוע

תודה

פורסם

אומנם חיישן ההצתה זה המחלה הידועה של היונדאים אך עדיין צריך לבדוק אם כאשר התופעה קורית אין הצתה בפלאגים או שמדובר בכלל בבעיה של לחץ דלק ולפי זה להמשיך.

אם תרצה עזרה עם זה או לפנות לבעל מקצוע תציין מהיכן אתה בארץ.

פורסם

לפני שבוע עבר טיפול עם דגש לבדיקת הפלאגים בדיוק בגלל זה..

השאלה אם גמגומים של החיישן זה סימן לסוף החיים שלו או שיכול לעבוד (כמו שקרה)

כי אם כן אני לא מחכה והולך להחליף כבר מחר

פורסם

להחליף בלי לבדוק אם הבעיה בחיישן זה פשוט לא נכון לעשות כי חבל על הכסף שלך. האם במהלך הנסיעה עצמה מורגש משהו? או רק חוסר ההנעה בפעם הראשונה?

פורסם

אם אני מחליף, אני שם את הרכב במוסך בשביל זה ואני רוצה להאמין שמן הסתם הוא בודק שזו באמת הבעיה לפני שהוא סתם מחליף, ככה שאף אחד לא סתם מחליף בלי בדיקה

אין בעיות בנסיעה, זה מורגש רק בהצתה

פורסם

אם זה מוסך שאתה סומך עליו אין שום בעיה. גש אליו שים אצלו את הרכב שייבדוק מה שצריך. מה שחשוב שתבהיר לו שאם הבעיה לא מסתדרת אתה פשוט לא משלם.

פורסם

תיראה היתה לי בעיה דומה בפוקוס שלי(פתחתי פה שירשור על זה) ולאחר שפירקתי וניקיתי בית מיצערת וכל איזור כניסת האויר גיליתי צינורית בערך 20ממ עובי שקרסה פנימה כמו פיצוץ אבל כלפי פנים אחרי החלפה קצרה היסתדרה הבעיה לחלוטין ניראה דבר פעוט אבל חשוב תנסה ליבדוק לבד את העיניין ליפני שמתחילים להחליף חלקים יקרים סתם

• תוכן חדש...