Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס GLA או אודי Q3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי החליט לקנות רכב חדש, בערך ב240K.

מה שחשוב לו זה מרווח פנימי (בעיקר ישיבה גבוה), מנוע חסכוני, איכות כללית, אבזור(ניווט, מצלמה, עור).

ההתלבטות זה בין הדגמים הבסיסים, אודי- 1.4 150כ"ס מרצדס 1.6 156כ"ס.

איזה רכב יותר טוב בשקלול כול הפרמטרים?

תודה מראש,

פורסם

נהגתי רק על הQ3. אני אישית ההייתי מחכה לX1.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לי תא הנוסעים האאודי אחרי מתיחת הפנים הרגיש הרבה יותר איכותי מזה של המרצדס. אני גם חושב שמבחוץ היא נראית יותר כמו מרצדס A מוגבהת ולא ממש כמו ג'יפון.

פורסם

אני אישית הייתי מחכה לבמוו X1 החדש, אמור להיות אוטו לא רע בכלל. באשר להתלבטות שלך, הייתי בוחר אישית ברודי מכיוון שהמרצדס הנל מבעס מבחינת ניהוג, איכות חומרים וצריכת דלק. הייתי הולך על האודי אבל מוודא אצ נושא האמינות קודם.

פורסם
אני אישית הייתי מחכה לבמוו X1 החדש, אמור להיות אוטו לא רע בכלל. באשר להתלבטות שלך, הייתי בוחר אישית ברודי מכיוון שהמרצדס הנל מבעס מבחינת ניהוג, איכות חומרים וצריכת דלק. הייתי הולך על האודי אבל מוודא אצ נושא האמינות קודם.

הסוכן אמר לי ש1.4 150 כ"ס זה מנוע חדש ללא בעיות שהיו בקודמיו.

גם לגבי הגיר הוא אמר שטיפלו בכול הבעיות.

יש ממה לחשוש?

היו בעיות גם עם מנוע זה?

פורסם

הוא יחסית מאוד חדש אז לא ניתן לדעת. רק הזמן יגיד .

עם הגיר אמרו כמה וכמה פעמים שנפתר ועדיין היו מקרים. אבל הכמות שלהם ירדה משמעותית מ2012.

פורסם

שאלה נוספת,

אתמול עשינו נסיעת מבחן על לקסוס NX, הרכב מאוד מרשים ומתקדם.

המנוע מאוד חזק וחלק.

אבל הוא לא מרגיש גדול בהרבה מ Q3 (שלדה של ראב4), וגם הכוח של Q3 מספיק בהחלט.

האם שווה להוסיף עוד 60אלף? אולי יש ללקסוס עוד יתרונות בהשוואה לאודי? איזה רכב יותר חסכוני ושומר יותר טוב על הערך שלו?

הטיפולים והביטוחים בלקסוס יותר זולים?

מה אתם הייתם בוחרים?

פורסם

X1 לפני ההחלפה ,החדשה כשתגיע תהיה הנעה קדמית. חווית נהיגה , נוחות , תנוחת ישיבה אופטימלית כל האחרות מהוות פשרה חביבה.

פורסם

באופן כללי מנסיון די קטן עם רכבי יוקרה גרמניים, אני מעדיף את הרכבים של מרצדס. הבעיה היחידה היא העלויות של התיקון שלהם שלמיטב ידיעתי הן הון תועפות

פורסם
הסוכן אמר לי ש1.4 150 כ"ס זה מנוע חדש ללא בעיות שהיו בקודמיו.

גם לגבי הגיר הוא אמר שטיפלו בכול הבעיות.

יש ממה לחשוש?

היו בעיות גם עם מנוע זה?

היה בעבר את המנוע 1.4 עם 160-180 כ"ס שלו היה בעיות אמינות. למנוע היה שני מגדשים. טורבו ועל.

למנוע החדש יש 140-150 כ"ס עם מגדש טורבו. הוא עדיין חדש כדי לחוות דעה לגבי האמינות, אבל עד כה אין משהו חריג. אני יודע שהוא נמצא בסקודה אוקטביה החדשה כבר שנה או שנתיים עם המנוע המדובר (140 כ"ס).

לגבי הגיר, נראה שיש שיפור די ניכר. פחות תלונות מהגל הראשון שהיה, עד מאי 2012 אם אני לא טועה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
שאלה נוספת,

אתמול עשינו נסיעת מבחן על לקסוס NX, הרכב מאוד מרשים ומתקדם.

המנוע מאוד חזק וחלק.

אבל הוא לא מרגיש גדול בהרבה מ Q3 (שלדה של ראב4), וגם הכוח של Q3 מספיק בהחלט.

האם שווה להוסיף עוד 60אלף? אולי יש ללקסוס עוד יתרונות בהשוואה לאודי? איזה רכב יותר חסכוני ושומר יותר טוב על הערך שלו?

הטיפולים והביטוחים בלקסוס יותר זולים?

מה אתם הייתם בוחרים?

הNX הרבה יותר מרווחת בעיקר באזור הרוחב והמרווח רגליים במושב האחורי. הביטוח יחסית לא יקר. מבחינת עוד יתרון זה שהרכב מצופה בעור בכל מקום אפשרי.

לגבי ההפרש תחליט אתה. אני מאוד מרוצה מהNX שלי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

ה GLA סתמי, נראה בדיוק כמו A-CLASS.

מישהו יודע איזה גיר יש ב Q3 1.4? במפרט רשום גיר 6 הילוכים.

מצד אחד המחיר של ה Q3 מפתה, אבל אני בהתלבטות אם לא עדיף Q5 משומש עם מנוע ה 2.0.

את ה NX אני לא מכיר, אבל מעניין איך השוק שלו והירידת ערך יחסית ל Q שהם פשוט עפים במהירות שיא מהלוחות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
ה GLA סתמי, נראה בדיוק כמו A-CLASS.

מישהו יודע איזה גיר יש ב Q3 1.4? במפרט רשום גיר 6 הילוכים.

מצד אחד המחיר של ה Q3 מפתה, אבל אני בהתלבטות אם לא עדיף Q5 משומש עם מנוע ה 2.0.

את ה NX אני לא מכיר, אבל מעניין איך השוק שלו והירידת ערך יחסית ל Q שהם פשוט עפים במהירות שיא מהלוחות.

את הIS300H שלי מכרתי בטוח יומיים. ככה שלא נראה לי שיהיה בעיית סחירות לNX

• תוכן חדש...