Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

image.jpgimage.jpgמה קורה חברים, אני אעלה פה תמונה של לפני ואחרי של הZ4 שלי , וכמה דברים שינויים עתידיים שאני הולך לעשות ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם בנושא.

ככה הרכב שלי נראה לפני, קלאסי ויפה לדעתי, אבל הג'אנט היה מידה 17 והצמיג לא היה חתך נמוך כל כך כמו שרציתי אז הגדלתי אותו ל18 כמו של הM5, עם צמיגי ראן פלאט מדגם פוטנזה.

הפנסים במראה הקודם היו דהויים קצת ורציתי לעשות שינוי קטן (עקב חוסר ברירה גם) והרכבתי אנג'ל אייז שלדעתי נראים הרבה יותר טוב.

ההגה שלי התחיל להתקלף וקבעתי עם אחת הסדנאות בעוד כשבוע וחצי לשנות אותו לגמרי ולתת לו מראה הרבה יותר ספורטיבי שאני אראה לכם בתמונה, לאחר מכן אני רוצה לחדש את ריפודי העור ברכב בדגש על כל פרט קטן שיש בו עור.

בנוסף אני רוצה לתת לו לוק קצת יותר קרבי ולהזמין לו את הטמבון הזה כולל הקיט של האגזוזים, אשמח לשמוע את דעתכם.

ללא קשר, הרכב הוא יד שניה, עליה דצמבר 08', 72 אלף ק"מ (לא מיילים). הוא אצלי כשנה וחצי בערך.

בכל התקופה הזאת עברתי איתו 15 אלף ק"מ, עבר טיפול גדול, לא מזמן הוחלפה לו משאבת מים.

בטיפול הבא שלו אני מחליף לו את כל האינג'קטורים ואת כל 6 הכוהלים שיושבים בו.

מה עוד הייתם ממליצים לעשות על מנת לשמור כמה שיותר על המנוע ? דגם 3.0SI

התמונות פה הם לפני, ההגה הוא כפי שהוא נראה כיום וההגה שאני אעלה עוד מעט הוא רעיון שעלה לי מאיזשהו אתר שראיתי.

אשמח לקבל את דעתכם בנושא, בנוסף חשבתי אולי לעשות משהו פשוט יותר וזה לחדש את ההגה בצבע שחור ופשוט לעשות פס חום שישתלב עם העץ מהגוני והריפודי עור בצבע קאמל ברכב. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, כבר אמשיך להעלות תמונות.

עריכה אחרונה על ידי viper05
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אהבתי כל כך את הרכב אחרי התוספות והשינויים שביצעת. משהו לא מסתדר לי שם במראה הכללי.

לגבי המנוע, יש תוספים מיוחדים שמשחררים את המנוע ונותנים לו לרוץ. שווה לבדוק.

פורסם

כתבתי שעדיין לא העליתי את התמונות, הרכב בהודעה הראשונה הוא מקורי כמו שהוא היה, כתבתי את זה במפורש.

ההגה הוא עדיין לפני השיפוץ.

בכל אופן עוד מעט אעלה תמונות ולהבא פשוט עדיף לקרוא את הכל לפני שסתם קופצים.

פורסם

הג'אנט "18 נראה מעולה! מוסיף הרבה למראה של הרכב.

גם לי יש ג'אנט "18, שים לב שצמיגים בחתך נמוך הרבה יותר "מפונקים" ורגישים ללחץ אויר מדויק. יש להקפיד למלא אויר בצמיגים בתדירות גבוהה יחסית.

הפנסים החדשים נראים טוב מאוד.

לגבי ההגה, האם יש לך תמונה של המראה החדש?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה משתמש ברכב גם לנהיגה ספוטיבית או בעיקר נהנה מהגג והעיצוב הכללי?

בכל מה שנוגע לנהיגה דינאמית ונוחות הנהיגה גם ההגדלה של הג'אנט ל-18 וגם צמיגי ראן-פלאט לא עוזרים בשורה התחתונה. לג'אנט עוד יש יתרונות וחסרונות בנהיגה דינאמית, אבל צמיגי ראן-פלאט זה ממש לא "שיפור" ולא מומלץ.

חוץ מזה הרכב נראה טוב, כמו כל Z4...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

איזה כיף לראות עוד בימר!

דגם הSI נדיר בארץ (יבוא אישי, כן?)

לגבי ריפודי העור - לא ברור מהי התוצאה אליה אתה רוצה להגיע? יכול להיות שחידוש פנים הרכב יספק את הדרישות שלך. (ותתקן רק מה שצריך, כמו ההגה לדוג')

אגב,

החישוקים שירדו מהרכב - עומדים למכירה?

M-TECH E46

פורסם

לרגע לא אמרתי שצמיגי הראן פלאט הם שיפור או כל דבר דומה. אם הייתי משמש את הרכב לנהיגה ספורטיבית לא הייתי שם צמיגי ראן פלאט.

רציתי רק להראות את השינויים שעשיתי ברכב.

ברכב הזה אין גלגל רזרבי ככה שסט של ראן פלאט הוא בלתי נמנע מבחינתי.

ניסיתי להעלות עוד תמונות דרך הנייד אבל משום מה האתר לא עולה לי בגרסה לנייד אלא רק בגרסה של האתר הרגיל.

אנסה עוד מעט שוב פעם.

פורסם

ללא ספק החישוקים ששמת הרבה יותר יפים מהקודמים. אגב הרכב הזה הוא יומיומי אצלך או שזה רכב שני?

פורסם

הרכב הזה מדהים, אני לא אוהב את המראה של BMW אבל את הדגמים האלו תמיד אבל תמיד אהבתי, היחידים כמעט, ובמיוחד עם הג'אנטים האלו

יש סיכוי שראיתי אותך מסתובב במרכז שבוע שעבר, כי זכורה לי אחת כזו לבנה בדיוק רק שחלפה לידי מהר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...