Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בצער רב אני מוכר מחר את ההונדה סיוויק שלי שנת 2008 הדגם המפואר עם 90 אלף ק"מ.

המכירה היא לטובת מעבר לג'יפון עקב חוסר במקום בבגאז' וכן אופציה להכנס מדי פעם לשבילים.

הדרישות שלי הם מעל לכל אמינות כמו ההונדה. אני לא עשיר להתחיל לבלות במוסכים.

וכן בקרת שיוט זה ח בה מבחינתי. אני נוסע כ 30 אלף בשנה

מבחינת תקציב אני על מקסימום 70 אלף. לא יותר מזה

אלו הרכבים שחשבתי עליהם. אשמח לחוות דעתכם

הונדה crv. כנראה רק בשנתון 07 בגלל התקציב. מצאתי אחד דגם מפואר יד ראשונה בשישים וחמש אלף ש"ח אבל עם 170אלף ק"מ. יש מה לפחד מק"מ גבוה כזה? אני גם אסע עליו כשלושים אלף בשנה זה לא מוגזם?

עוד אופציה זה ראב 4 ארוך שנת 08/09 מצאתי כמה שמורים במחיר של מקסימום 70 אלף ש"ח עם ק"מ נמוך.

הבעיה שלי איתו זה שאף דגם לא מגיע עם בקרת שיוט. ניתן בכלל להוסיף לו? ואיך הרכב הזה. אמינות? צריכת דלק?

אופציה שלישית זה גרנד ויטארה ארוכה. גם שנתון 08/09 באותו מחיר כמו הראב 4 וגם השאלות לגביו אמינות צריכת דלק וכדו'.. הוא כבר מגיע עם בקרת שיוט בדגם המפואר.

חשבתי גם על פורסטר דגם חדש ואאוטלנדר. אבל לא מצאתי עם ק"מ נמוך אז ירדתי מהם.

כמובן הלב אומר הונדה אני כבר רגיל. אבל הק"מ הגבוה מפחיד אותי. ואם לא אמצא ג'יפון שיענה על הדרישות אחזור לסיוויק ללא ספק

• תוכן חדש...