Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מביקור בחברת Switch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי זאת דרישה מוגזמת, אך הייתי מצפה לבדיקה טכנית בכל פעם שהרכב מגיע לחברה.

אחד הדברים שגרמו לי להבין שלשם אני לא חוזר היא הטענה של הסוכן:"אם היה בעיה במנוע, הרי תמיד תוכל לתקן את הרכב".

עוד לפני שיצאתי לבדוק את הרכב הוא הציג בפני את תקנון ביטוח הגיר והמנוע, ושם היום כל-כך הרבה סעיפי הסתייגויות.

אשמח אם נציג החברה שנמצא כאן בפורום יעלה את המסמכים ונוכל לדון בהם.

אני ממש לא בא להגן על סוויץ או משהו כזה אבל אתה יודע כמה סעיפים יש בחוזה אחריות של רכב חדש?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם לי יצא להכניס את רכבי לסוויץ לא מזמן לבדיקה.

הממצאים?

"תצרוכת דלק גבוהה (WTF??!?!), לתאם מנוע, סיבובי מנוע לא יציבים" (רכב שנת 2012 מטופל לפני זמני הטיפולים שכתובים אצל מורשה יבואן ולא משופר בשום צורה שהיא).

"בולמי זעזועים אחוריים חלשים".

"נקישות בהעברת הילוכים"

"תיקונים במרכב, מעיכות בתחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע" (סך הכל תיקון כנף ימין...).

כמובן שהרכב לא פורסם שם כי אצלי המנוע לא היה תקין, על פי הבדיקה שלהם.

הקונה לקח את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט, ש"במקרה" גם מכרים ועובדים עם חבר טוב שלו, ומה היה בבדיקה?

הכל פיקס, המנוע עובד טוב, הגיר מעביר הילוכים חלק, אין מעיכות ולא כלום, רק מכה בכנף שתוקנה.

אז, כמו שכתבו לפניי וגם בשרשור אחר של בדיקה הזויה, הכל כאן חירטוטים ושקרים, כסתחים והמצאות של מכונים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
והמוכרים הפרטיים ידעו שחברך מהכנופיה הוא מכונאי חובב בלי הסמכה כלשהיא ובלי כל ביטוח לפעולות שהוא עושה והסכימו?

אני פשוט מופתע כל יום מחדש.....

כבר כתבתי לכם כמה פעמים ואולי יום אחד תבינו- אתם משחקים באש.

ניצן,

אני בהמשך אגיב לך על ההודעה הפרטית.

אבל רק שלא ישאלו עוד פעם בהמשך הדיון, כן חברי אסף סיפר להם שהוא חובב את תחום המכונאות.

אין מה להיות מופתע, כפי שבעבר הסברנו רבות.

כשאתה שואל אדם במעמד המכירה מתי הוא ביצע טיפול טיימינג בפעם האחרונה, והוא שואל אותך " מה זה טיימינג?"

אין מנוס מלפרק כיסוי טיימינג עליון.

כמובן שזכותו המלאה של המוכר לא לאשר פירוקים למיניהם.

אני אישית מעדיף לבדוק "ולמשש" את הסחורה לפני הקניה - טוב קונה, לא טוב לא קונה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם (נערך)

לדעתי אתה הדוגמה הקלאסית לקונה הטרחן.

אם היית מגיע אלי עם ראצ'ט לבדיקה, כנראה שהייתי מראה לך את הדרך חזרה לביתך,

גם אם הרכב שלי היה במצב חדש.

נ.ב

הייתי שמח לשאול איך אתה בוחר חברה לחיים,

אבל לא נראה לי שזה המקום הנכון

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם
קראתי את כל השרשור והתובנות שלי הן:

1. מספיק לעבור על התמונות כדי להבין שהרכב הספציפי הזה אינו "שמור" בעליל. לא מדובר כאן בדפיקות קטנות שלא מתקנים אלא רואים הזנחה טוטאלית. אישית לא הייתי טורח להגיע לראות רכב כזה.

רכב במצב קוסמטי רע לא מעיד על טיב המכלולים.

תומך במה שנומד אמר.

זאת חוצפה מדרגה ראשונה שסוויץ' נותנים לבן אדם להתחיל לבדוק ולפרק דברים מבלי אישור של הבעלים.

אין לי שום דבר נגד פות"ש, פשוט מעצבן לראות (מכונאי?) בן אדם שמחליט על דעת עצמו לפרק ולעשות בדיקות קשות לרכב ועוד לפרסם את זה בפומבי. לא נראה לי שהבעלים של הרכב היה שמח לראות את זה .

אתה צריך להגיד אלף תודות לסוויץ' שנתנו לך יד חופשית לעשות לרכב מה שבא לך.

אני כאדם פרטי, אין כזה דבר לפרק ולבדוק או לעשות מבחני מאמץ לרכב.

אם היית בא לבן אדם פרטי, המקסימום שהיית מקבל זה דף של מכון בדיקה.

מרוצה? תתחדש וסע לשלום, לא מרוצה? שלום ולהתראות.

מה גם שהרכב הזה מוזנח, חבוט קשות, אוטומטית קופץ לראש שהמצב המכני בכי רע.

יש סוג גדול של אנשים שלא אכפת להם מכלום ונוסעים ונוסעים עד שנעצרים בצד.

חפש לגיסך רכב שמור.

בהצלחה בחיפוש רכב.

תודה רבה, אך כבר נמצא רכב.

אני ממש לא בא להגן על סוויץ או משהו כזה אבל אתה יודע כמה סעיפים יש בחוזה אחריות של רכב חדש?

ייתכן אך אני מייחס כל מקרה לגופו, על מנת לדון ולשוחח על הדברים ראשית נחכה לSWITCH MASTER עם התקנון המצולם.

לדעתי אתה הדוגמה הקלאסית לקונה הטרחן.

אם היית מגיע אלי עם ראצ'ט לבדיקה, כנראה שהייתי מראה לך את הדרך חזרה לביתך,

גם אם הרכב שלי היה במצב חדש.

נ.ב

הייתי שמח לשאול איך אתה בוחר חברה לחיים,

אבל לא נראה לי שזה המקום הנכון

טרחן או לא טרחן, עם גישה כזאת לא הייתי טורח להגיע עד אליך.

ולא מכבודי לענות לך על השאלה הסתמית שלך.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

לצערי הרב, בתור אחד שעבדו עליו בקנייה של רכב משומש, אני לחלוטין עם הראל בכל מה שהוא רושם כאן.

בתור אחד שלא הבין ברכבים כאשר קניתי את הרכב הראשון שלי-יונדאי אקסנט, ונפלתי איתה חזק. מעל 15K במוסכים בגלל תקלות שונות ומשונות. כאשר קונים רכב משומש, הבדיקה של המכון לא שווה גרוש. עצם העובדה שלא היה נוזל קירור ברכב, מעיד על כך שיש תקלה חמורה. בתור אחד שהרדיאטור נהרס לו (באקסנט) לוקח זמן עד שנוזל הקירור מגיע לכזה מצב (אלא אם כן יש נזילה חמורה) והמינימום במכירת רכב, זה לדאוג שיהיו מים ושמן באוטו.

אני לחלוטין מסכים עם הראל בבדיקה קפדנית וטרחנית והלוואי ויהיו מוכרים ראויים שיראו להראל קבלות ומסמכים של האוטו שהראל לא יצטרך בכלל לבקש את רשותם לפתוח מכסה טיימינג.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

פותח השרשור,

ציינת שהרכב עמד מונע במשך לפחות חצי שעה.

האם בזמן הזה חום המנוע טיפס לרמה מסוכנת?

מאחר ולא ציינת זאת אני יוצא מנקודת הנחה שחום המנוע היה תקין ובהתחשב בזה- הרדיאטור כנראה לא היה ריק.

רכב עם רדיאטור ריק מנוזל קירור יתחמם מאוד מהר, הרבה יותר מהר מחצי שעה, על אחת כמה שהוא עומד או נוסע באיטיות (אין זרימת אויר שמסייעת לקירור שלו).

לא ציינת מה היה מצב השמן, תקין או עם סימני זליגת נוזל קירור לתוכו (טחינה בשפת המכונאים).

אני לא בטוח שעל סמך מה שרשמת אפשר לקבוע שיש פריצת אטם ראש, יכול להיות שנחפזת לקביעה מוטעית.

מים שיוצאים מהאגזוז יכולים לנבוע מכמה סיבות, החל מנוזלים שהתאבו במערכת הפליטה ועד נוזלים שחדרו לאגזוז במהלך שטיפה של הרכב.

אין לי נסיון עם החברה המדוברת אבל לא הייתי ממהר לפתוח פוסט אזהרה על בסיס קביעה שעל פניו לא נראית באמת מבוססת ולמען האמת תחושת הבטן שלי היא שאתה עושה פה עוול לחברה המדוברת.

לבנות עסק לוקח הרבה זמן ועולה לא מעט כסף ודורש לא מעט אנרגיות והשקעה, חירוב עסק זה משהו שאפשר לבצע מאוד מהר ובחינם, רק צריך מחשב עם מקלדת ועכבר.

בהערת שוליים, זה בסדר להיות פדנט בבדיקת רכב אבל צריך לזכור שהגבול בין פדנט לטרחן הינו מאוד דק, לפתוח פקק שמן\רדיאטור זה עוד סביר, הוצאת דגימות נוזלים\חיבור סורקים וכדומה זה כבר משהו שלא מעט בעלי רכבים לא יסכימו ולדעתי בצדק, גם אני לא הייתי מסכים לכך.

אם אתה תתחבר לי למחשב מנוע ותגרום לי לתקלה זו תיהיה בעיה כי אתה כמובן תגיד שלא גרמת לשום תקלה ואני אגיד שכן.

כשמוסך מבצע את כל הבדיקות האלה יש לו ביטוח ויש לו אחריות כלפי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בנאדם מחפש טרנטה חבוטה, מוצא טרנטה חבוטה, מגלה שהיא במצב של טרנטה חבוטה ובא בטענות למוכר.

עם כל הכבוד, אין לך מה לבוא בטענות אל סוויץ. אתה חיפשת ״מציאה״ וקיבלת בדיוק את מה שרצית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בנאדם מחפש טרנטה חבוטה, מוצא טרנטה חבוטה, מגלה שהיא במצב של טרנטה חבוטה ובא בטענות למוכר.

עם כל הכבוד, אין לך מה לבוא בטענות אל סוויץ. אתה חיפשת ״מציאה״ וקיבלת בדיוק את מה שרצית.

אולי פיספסתי, אבל איך הגעת לזה שהוא חיפש ורצה טרנטה חבוטה?

רועי

פורסם

מהפוסט הראשון:

"נגש לאתר ומוצא שם יונדאי אקסנט 08 GLS ב29K חבוטה חבוטה כמו שכבודו והארנק שלו אוהבים".

4000 הודעות. על זה באמת הייתי כותב WTF

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם אם זה נכון, זה בדיוק מצביע על הבעייתיות שהראל בא להצביע עליה.

סוויץ מצהירה בראש חוצות שכל הרכבים שעוברים דרכה במצב מעולה +, עברו את כל הבדיקות ולקונה נשאר רק לבוא ולקחת.

מר וגברת ישראלי עלולים לבלוע את הסיפור הזה ולקנות רכב על עיוור, מבלי לבדוק לו בציציות.

מה שהראל בא ואומר, שימו לב, לא הכל ורוד, גם בסויץ׳ ניתן למצוא טרנטה חבוטה. זה הכל, קחו בחשבון ותבדקו טוב טוב מה אתם קונים למרות הסיסמאות היפות באתר ומתיקות הלשון של נציג המכירות.

יום טוב גם לך

פורסם

^ סוויץ' עצמם בודקים את הניירת של הרכב והמצב הקוסמטי, כל הבדיקה המכאנית נופלת על המכון.

כך למעשה יצא שלא רצו לקבל את הרכב של שומאכר בגלל איזה כסת"ח שהמכון דחף פנימה, אע"פ שהוא היה במצב חדש

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...