Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חבר צריך טלוויזיה טובה (לא צריך משהו מפוצץ עם שם, אבל אם יש במחיר הזה אז למה לא).

הגדלים הם 46 ומעלה, LCD כמובן ועד 2000 שקל מקסימום, רצוי פחות

מהן ההמלצות?

תודה

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, תציץ בפרסומים של מחסני חשמל. בד"כ הם מפרסמים טלוויזיות של מאסימו (סיני) באיזור 48"-50" במחיר הזה.

קשה לי להאמין שיהיו מוצרים של חברות גדולות אבל מנגד, לפני חודש קניתי להורים לחדר השינה מאסימו 40" ב-1200 שקל והם מרוצים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תודה נבדוק את העניין, זכור לי שראיתי מחירים נמוכים יחסית כשחיפשתי אחת לעצמי אולי נמצא מציאה.

יש "חברה" מומלצת מהמדבקות הנ"ל? או שלקחת מדבקה של איזו חברה שבא לי ולהדביק והכל אותו דבר בתאכלס?

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שהחבר לא מחפש משהו מיוחד אפילו מוצרי מדבקה, בא לו מסך ענק (כמו שלי בא אישה עם ציצי ענק, לא איכפת לי אם זה סיליקון :p )

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אשמח לביקרות לאחר הקנייה, גם אני מחפש סתם משהו זול שיהיה גדול ככל האפשר עד 2K ויתאים לדונגל אנדרואיד(שהטקסטים יראו נוחים לקריאה), הפלאזמה הקיימת לא ממש אוהבת תמונות סטטיות להרבה זמן וניצרבת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת שלא אני זה שקונה אותה אלא חבר, והדרישות שלא לא בשמיים מטלויזיה (אני קניתי 39 ולא 47 בגלל איכות תמונה).

אז רק כשאהיה אצלו אוכל להעביר חוו"ד פה או אצלך בפרטי בכיף

Opel Adam S 2017

פורסם
האמת שלא אני זה שקונה אותה אלא חבר, והדרישות שלא לא בשמיים מטלויזיה (אני קניתי 39 ולא 47 בגלל איכות תמונה).

אז רק כשאהיה אצלו אוכל להעביר חוו"ד פה או אצלך בפרטי בכיף

תודה רבה :-)

לא צריך משהו מפורט אלא האם יש מריחות מציקות בכדורגל למשל או שחורים ממש לא טובים, משהו כללי כזה אם הוא יכול להעביר לך אשמח.

אני בכל אופן אוהב רק פלאזמות, שום LCD לא מוצא חן בעיני(בתקציב סביר כן...), חבל שאין פלאזמות חדשות היום וחבל שהן לא מתאימות לANDROID/WIN מבלי להשאיר סימנים אחרי תמונה סטטית.

תודה מראש.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למען האמת אני קניתי LG מדגם LN בגודל 39' לפני שנה וחצי בשופרסל,

זה הדגם 39LN5400 - 39" (98cm) Full HD LED LCD TV | LG™ Australia

היה מבצע במקום 2300 ב 1800 וזה היה המחיר הכי זול משמעותית מכל מקום אחר, העדפתי איכות על פני גודל מאסיבי היות ואני יושב על הטלויזיה כמסך מחשב ללפטופ - עדיין לא מתקרב למסך מחשב אמיתי איכותי (למרות שראיתי כאלו עם צג IPS) עדין הוא אחלה מבחינת האיכות וסרטים ב HD נראים מעולה, אין מריחות במיוחד בשידורי HD של הוט/YES. היום היא עולה מחיר דומה ממה שזכור לי אם טוב לך בגודל הזה לדעתי שווה בדיקה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש אופציה נוספת - מוצרים מתצוגה ששם אתה יכול למצוא במחיר הזה מוצר מחברה טובה ועם כל האחריות

יש לך את ניופאן עודפים וגם נדמה לי שיש את קרנבל החשמל בגני התערוכה אז תנסה שם

קובי

:-)

פורסם

ליאב, בדיוק הצצתי היום בגרופון ונזכרתי בך.

טלוויזיה של חברת אינפיניטי (סיני) 50" לד סמארט כולל דונגל ועכבר אלחוטי ב-1799 ש"ח.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש טלווזיות של הייסנס 50 אינצ' בסביבות ה2300 ש"ח,בעוד 300 ש"ח אתה מקבל טלוויזה מחברה מוכרת ועם אבא ואמא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...