Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השאירו נזק בטמבון עם פתק על השמשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לפני כשבוע בשעות הערב יצאתי מביתי וגילתי שעשו לי זנק לטמבון הקדמי.

ישר שמתי לב לכך שהשאירו לי פתק על השמשה עם מספר טלפון וכתובת, ניסתי לטלפן וקיבלתי הודעה שהמספר לא קיים.

יום למחורת אחרי שכבר הכנתי את הרכב לקראת הנסיעה למוסך, העפתי מבט שוב על פתק וגיליתי שאחד המספרים בפתק היה מעוות אז ניסתי אחר וראו פלא ! בצד השני ענה לי אדם שהודה כי הוא הפוגע והציע לי להגיע לפגישה כדי לדון על הסדר תשלום הנזק, ישר אמרתי לו שברצוני לקחת את פרטי הביטוח שלו וזה ענה לי כי אין ברשותו ביטוח צד ג', ולכן הציע לי להביא את רכבי למוסך של אחיו שזה יתקן לו במחיר טוב. וכך יפתור לי את הבעיה...

כמובן שלא הסכמתי ואחרי כמה הירהורים פניתי לחברת הביטוח... הטעות שלי היתה בכך שאמרתי שלא השאירו לי פתק ובחרתי לשאת בתשלום ההשתתפות העצמית במוסך מורשה של חברת הביטוח... לאחר שנאמר לי סכום המבוקש לכיסוי תיקון הנזק דרך הביטוח, החלטתי לפנות אל פוגע בכדי להסדיר איתו שישלם לי את ההוצאות השתתפות העצמית. הוא הסכים לסכום שביקשתי אולם אך לאחר שכבר ביצעתי את התיקון אני רודף אחריו כבר זמן מה בניסיון לגרום לו להחזיר לי את עלות ההשתתפות העצמית.

מה תוכלו לייעץ לי בעניין, הרי ברור לי שפעלתי לא נכון...

מה יהיו ההשלכות במידה ואני אפנה לחברת הביטוח ואשנה את התביעה בטענה כי מצאתי את הפתק ?

עריכה אחרונה על ידי dirlei67
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך אמור לשנות אם מצאת את הפתק או לא.

כיוון שאין לו צד ג', 2 האופציות שלך הן או לתבוע את הביטוח שלך ולבקש ממנו את ההוצאות, או לתבוע ממנו את כל הסכום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לסגנן מכתב התראה לפני הגשת תביעה אזרחית מעו"ד עם חתימה וכל התפאורה, לשלוח לאדון שמסרב לשלם, ולראות את תגובתו.

אני אישית הייתי עושה כך.

ליעד

2007 TOYOTA Corolla 1.6L Runx

Skoda Octavia 1.5L Tsi 2025

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...