Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נק' ברכב שרואים את הפח ומופיעה חלודה.

איך אני בעצם גורם לך שהחלודה לא תתפשט ?

לצבוע את כל החלק בגלל נקודות כאלה לא באות בחשבון.

האם צביעה במכחול יכולה לעצור את החלודה ?

פורסם

כן. כל מה שיעצור חמצן ולחות. אפילו החומרים השקופים כאלה שממלאים שריטות (באים בצורת עט).

פורסם

מה זאת אומרת פוליש. החלודה מופיעה במקום שהצבע התקלף. ממש כמה נקודות קטנות. אני מפחד שזה יתפשט ורוצה למנוע את זה כמה שיותר מהר. מישהו יכול להסביר לי מא' ועד ת' מה השלבים שאני אמור לעשות? או שעדיף כבר לתת לפחח? תודה.

פורסם

נשאלת השאלה כמה יסודי אתה רוצה לטפל בזה.

בשיטה הפשוטה ניתן למרוח ממיר חלודה כלשהוא (יש לטמבור ) או את המוצר מלמעלה שהוא אני מניח דבר דומה

ואז לצבוע מעל עם מכחול. טוב זה לא יראה אבל יעצור את החלודה לכמה שנים.

בקצה הנגדי אפשר לשייף את החלודה (עדיין נראה כחלודה שטחית) ומעל לצבוע בחומר של גילוון קר או יסוד צורב , ומעל חומר מקשר ומספר שכבות של צבע.

לעבודה טובה צריך כמובן לשייף גם את הצבע הקרוב. ומומלץ את כל החלק כמובן. וזה אמור להחזיק שנים

השאלה היא מה התקציב ולכמה זמן אתה רוצה את הטיפול.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

למה לא יראה טוב ?

התקציב הוא לא הרבה,אם כי אין לי מושג כמה יעלה לי ממיר חלודה + צבע של הרכב,הטיפול שאני רוצה שהוא ימנע מהחלודה להתפשט.

למזלי המקום שבו זה קרה לא מקום הנראה כל כך לעין (חיבור בין הכנף לדלת) ,לכן ניראה לי אני אלך על האופציה הראשונה.

כמובן שאני יעבוד עם מכחול דק דק דק ואנסה כמה שיותר שלא יהיו נזילות.

המון תודה.

לבחור למעלה אני לא מאמין שטוש יכול למנוע מהחלודה להתפשט,תודה בכל זאת.

עריכה אחרונה על ידי Out
פורסם

כמה שלא תעבוד עדין , עדיין ממבט מקרוב זה יראה. ממיר החלודה שתמרח לא ישאיר אחריו משטח חלק , וזה יתבטא בצבע.

תיקונים כאלו יכולים להעלים את הבעיה במבט מ3-5 מטר. ממבט קרוב תראה היכן בוצע התיקון. קח את זה בחשבון.

ממיר חלודה ניתן לקנות של טמבור באריזה קטנה שמגיעה עם מכחול שעולה כ 50-60 ש"ח , צבע אפשר לקנות בחנויות מתאימות ספרי עם התאמה לצבע של הרכב ואפשר לקנות גם יסוד בצורה של ספרי.

לפני שאתה צובע את הרכב רצוי שתתאמן קצת על חתיכת פח או קרטון , רצוי עומדים בכדי שתוכל לראות כמה זמן צריך להעביר את היד בכדי שמצד אחד יהיה צבע מלא ואחיד ללא חורים ומצד שני שלא יהיה טיפטופים של צבע.

בהצלחה , ותעלה תמונות (בתמונות זה כנראה יראה טוב)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...