Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצת כבל 0g

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב, אבא שלי הביא לי כבל 0 לא כל כך גמיש אבל בשבילי שאני חייל עוזר לי מאוד, השאלה שלי היא האם זה בסדר להשאיר את הכבל מהמצבר לפיוז שזה משהו כמו 10 ס״מ?, כי בעייתי להשיג נעל כבל נורמלי, אני עכשיו עם 4g

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

הפיוז ממוקם 10 ס״ממהמצבר, זה אומר שיהיה 10 ס״מ של כבל 4g, והפיוז עד המפצל מאחורה 0g ומהמפצל מאחורה רק 4g יכול לצאת(עכשיו נזכרתי גם בזה)

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אני חושב שזה אפשרי אבל אז בעצם לא הרווחת שום דבר.

זה כאילו אתה עובד עם 4גייג.

לגבי הערך של הפיוז שים לב שהוא אמור להיות על פי 4 גייג(הוא עומד בפחות עומס).

חכה לעוד דעות.

לדעתי פשוט תקנה בית פיוז כמו שצריך וזהו, לא עולה הרבה.

פורסם

הבית פיוז מיועד ל0 זה לא הבעיה שלי, הבעיה שלי זה חיבור 0 למצבר עצמו

פורסם

זה יוצר צוואר בקבוק בעצם. אתה צריך שמהמצבר עד למפצל מתח יהיה כבל זהה, אם הוא לא זהה, זה פשוט ייצור צוואר בקבוק ומערכת החשמל ברכב שלך, לא משנה עד כמה חזקה היא, לא תוכל לנצל את הכבל 0G באופן אידיאלי. ולדעתי גם לא קרוב לזה.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

הכל תלוי באורך של ה0 GAUGE שלך עד כמה ארוך אתה הולך למשוך אותו

בעיקרון אם זה כבל נחושת מלאה הוא יכול להעביר בסביבות 300 אמפר לאורך של5 מטר ב14 וולט

כבל 4 GAUGE ל10 סנטימטר יכול להעביר 6135 אמפר

אז באופן תאורתי לא צריכה ליהיות לך בעיה

יש לך מאמר אם כל התאוריה ומחשבוים כאן

המחשבון הספציפי כאן

foot 1 = 30 cm

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

הבנתי, אז אין עם זה בעיה כל כך, אני מאמין זה יהיה זמני, תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...