Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי ניסאן אלמרה 99

שקניתי לפני שבוע וחצי.

קרה לי בשבוע נסיעה עליה 4-5

פעמים שהמנוע התכבה בפתאומיות, בדרך כלל כשאני במהירות נמוכה/אחרי רמזור.

הצלחתי להניע ישר לאחר הכיבוי בלי בעיה ובלי גז.

מזה יכול להיות?

בעיה שניה , בפניות חדות על מהירות נמוכה

כשאני מסובב את ההגה אני שומע רעש בצד האחרוי של האוטו.

בעיה שלישית, נקישות בהגה.

פורסם

מה אתה מצפה לאבחון בהתכתבות?

קח אותה למוסך. אם אין לך מוסך קבוע שאתה סומך עליו, אז תתיעץ עם חברי הפורום ואני בטוח שתקבל מספר המלצות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מה אתה מצפה לאבחון בהתכתבות?

קח אותה למוסך. אם אין לך מוסך קבוע שאתה סומך עליו, אז תתיעץ עם חברי הפורום ואני בטוח שתקבל מספר המלצות.

מצפה לבוא עם קצת ידע למוסך .

כל מידע על הבעיות יועיל.

המלצה למוסך באשקלון?

פורסם

בהשערה בלבד , לפי דעתי כמו שזה נשמע , הכיבויים של הרכב שתחילת רמזור כנראה מגיעים בגלל בעיה במערכת דלק . אבל זו השערה בלבד . תצטרך אבחון יותר מקצועי שהמוסך ייתן לך .

פורסם

יש לי במשפחה גם אלמרה ומניסיון שלי איתה( גם לי היו בעיות דומות) היא נכבית בגלל תקלה בבית מצערת ,אני החלפתי והבעיה נעלמה ולגבי ההגה תבדוק שאין נזילת שמן בהגה כח

פורסם

לרכבים האלו צריך לבצע כוונים בסיסים למנוע עם סורק בכל טיפול וזה גם מה ששיעזור לך במקרה של הדימום מנוע.

רעש ונקישה של ההגה זה בלאי של אחת חלקי מתלה או ההגה ןויש לאבחן זאת במוסך

• תוכן חדש...