Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ייבאתי לפני שנה וקצת אופנוע מארה״ב, Honda CX500 1981, מאז עדיין לא הייתי בארץ, קצת נסחפתי עם הטיול אחרי הצבא..

לעניינו, ייבאתי דרך ushops בתוכנית היותר יקרה, אבל לא כולל הוצאת רשיון זמני, אז בעצם הם שיחררו לי אותו מהמכס וזהו.

האם יש הגבלת זמן להוצאת רשיון זמני? אפשר הדרכה קטנה מה אני עושה בדיוק, לכמה זמן זה תקף?

אין לי כסף מיותר לגרור את האופנוע מאשקלון לחולון, והוא במצב נסיעה, אבל כמובן אין מצב שאני עולה עליו בלי ביטוח.

כמו כן שלחתי אותו לushops כשהוא מלא נוזלים, נוזל קירור, שמן וכדומה, לדעתכם ריקנו נוזלים? ואם כן אז איזה?

תודה רבה, מקווה להצטרף למועדון ולראות את שאר היצירות אומנות שלכם.

דביר

פורסם

אם מעולם לא היית במשרד הרישוי,

גש לשם , עם טופס מב והטייטל שקיבלת קבל רשיון זמני ומספר רכב לשלושה חודשים.

בזמן הזה תגיע למוסך במקום מגוריך , תבצע החלפת שמנים ודלק אם עדיין נשאר

תוציא אישור רכב מיושן

במקביל תדאג לביטוח חובה (וצד ג אם אתה רוצה , לדעתי מומלץ)

באחד מימי ג תתיצב בעמדה מס 1 במשרד הרישוי עם ספר רכב , אישור רכב מיושן , טייטל , טופס מב , רשיון זמני וביטוח, וכ300 שח במזומן

ותפיק רשיון קבוע

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה רבה, עכשיו הצלחתי לסדר בראש את הדברים שאני צריך לעשות.

תיאורתית, האם מוסך מכוניות יכול להנפיק לי אישור רכב מיושן?

אם לא, האם מישהו מכיר מוסך אופנועים טוב באזור אשקלון והסביבה? אני מטפל באופנוע בעצמי, אני רק צריך אישור רכב מיושן

פורסם

אמנם לא באשקלון, אבל אני השגתי אישור רכב מיושן מאופנועי השרון בהוד השרון וממליץ.

לפני חודש עברתי את התהליך אז תיקון קטן לכתוב מעלה:

להגיע ביום ג׳ בין 8-12 למחלקת תקינה (ליד עמדה מספר 1) ורק אז לעמוד בתור לעמדה מספר 1 (משם לטסט וחזרה למשרד רישוי להגשת הטפסים).

בהצלחה.

פורסם
תודה רבה, עכשיו הצלחתי לסדר בראש את הדברים שאני צריך לעשות.

תיאורתית, האם מוסך מכוניות יכול להנפיק לי אישור רכב מיושן?

אם לא, האם מישהו מכיר מוסך אופנועים טוב באזור אשקלון והסביבה? אני מטפל באופנוע בעצמי, אני רק צריך אישור רכב מיושן

לאופנוע אתה יכול להוציא אישור רק במוסך אופנועים מורשה .

באשקלון יש את מוסך טקסי בייק. (אם אין בעיות עולה כ- 150 ש"ח)

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...