Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים , ברשותי פורד פוקוס 2008 עם 95 אלף ק"מ.

על פי ספר היצרן אני אמור לבצע טיפול של 135K בעקבות השנים שעברו.

שאר הטיפול אני יכול לבצע בעצמי כנ"ל חלקים אך יש לי מספר שאלות ספציפיות :

1. אשמח לדעת היכן ניתן למצוא את פילטר המזגן ברכב , והאם יש פילטר פנימי ופילטר חיצוני ( כי יש 2 אפשרות בחירה של יניקת אוויר , אוויר מבחוץ וסירוקלציה פנימית , כך שלפי הבנתי אמור להיות 2 פילטר כאלו , תקנו אותי אם טעיתי .

2.הטיפול האחרון בשמן היה לפני שנה שבו החליפו אותו במוסך מורשה עם פילטר שמן , כאשר רכשתי את הרכב שמתי תוסף שמן של חברה שחכתי את שמה. רציתי לדעת האם כאשר אני מחליף את השמן ברכב אני צריך להוסיף שוב תוסף שמן .

תודה לעוזרים , אגב מידה ועולה השאלה לזה שהוספתי את התוסף שמן , הוא מכייון ברכב הקודם ראיתי שיפור אמיתי בביצועי המנוע ובעיקר בבקרים שבהם יש תיקתוקים .

יפני זה הכי אחי

פורסם (נערך)

למה צריך להוסיף תוסף-שמן ?. גלון שמן איכותי, רצוי המקורי של מוטרקראפט - 120-130 ש"ח בחנות החלפים הקרובה ופילטר-שמן מקורי, 60 ש"ח - מספיקים למנוע התופעות שתיארת.

פילטר המזגן נמצא מימין לדוושת הגז. באמצעות ידית ראצ'ט עם מאריך ובוקסה 10 מ"מ עמוקה מפרקים שלושה אומים שמחזיקים למקום את דוושת הגז לפלטת-מתכת על רצפת-הרכב. דלתית-הפלסטיק שמכסה על הפילטר סגורה עם שלושה ברגים 7 מ"מ. מדובר בעבודה לא קלה שלוקחת לפחות 20 דק' וסביר יותר ש- 40-60.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

ואוו נשמע מסובך ... בשברולט אופטרה שהייתה לי העניין לקח 2 דקות בידיוק ..

עריכה:

חבר לדעתך המדריך שיש ביוטיוב תקף גם לפוקוס הישראלית ? :

על פי הנראה בסירטון , מדובר בעניין פשוט ללא סיבוך של דוושת הגש .

עריכה מס' 2 : מנגד מצאתי את המדריך הזה, שהוא שונה ממה שראיתי בסירטון הקודם וממה שאתה אמרת:

אני די מבולבל מה לבצע.

עריכה אחרונה על ידי oorenn

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...