Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טויוטה ספייס ורסו 2011. על פניו רכב עם קמ נמוך והיה נראה טוב.. היום נכנסתי לטויוטה לבדוק את הספר טיפולים. אני רואה שלפני חצי שנה החליפו אטם לראש מנוע/תושבת שסתום/גומייה ולאחר כמה ימים עשו ליתוש תושבות ושסתומים.

לפני שבועיים עשו בדיקה וכתבו שהכל עבר תקין.

מה מה המשמעות של דבר כזה? האם אני בבעיה? האם רואים בכלל דבר כזה בבדיקה?

תודה מראש

יוסי

פורסם

עכשיו מובן למה מכרו אותו, אחד הדברים שחשוב לבדוק זאת היסטורית טיפולים.

אני אישית לא הייתי קונה רכב בן 4 שעבר כבר אטם.

אין יותר מידי מה לעשות אלא ללמוד לפעם הבאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החלפת אטם במיקרה הזה זה אומר שהרכב עבר שיפוץ ראש מנוע ומה שמסביב. איך לכל הרוחות רכב בן 4 עובר טראומה שכזו. אני באמת מאחל ומקווה שיחזיק את התיקון.

פורסם

אני לא מבין מי קונה רכב בלי בדיקה?!

למה אתה משקיע X אלפי שקלים. ולא מוכן להכניס הרכב ב500 שקלים לבדיקה לפני? איפה ההיגיון...

אל תסמוך על אחרים תמיד חשוב לעשות בדיקה לפני קניה.:idea:

קנית את הרכב מחברת ליסינג או סוחר רכב כלשהו?

אם זה מסוחר או חברת ליסינג יש דבר שנקרא גילוי נאות..אתה יכול לתבוע אותו אם זה לא נאמר לך במעמד הקנייה.

אם זה מאדם פרטי, האשמה עליך שלא בדקת.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

לצערי הפעם תלמד מהטעות, אין הרבה מה לעשות כמו שאמרו.

להבא תעשה בדיקה ותבקש היסטוריית טיפולים ובנוסף תיסע עם הבן אדם למוסך של טויטה ותבקש שיבדקו.

תתחדש ותהנה מהרכב:-D

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

האם רואים בכלל דבר כזה בבדיקה?

תודה מראש

יוסי

תתנחם בזה שחוץ מאטם ראש חדש שאולי אפשר היה לראות בצורה חיצונית שום דבר שציינת,בהנחה שהבדיקות תקינות לא היה ניתן לגלות.

היסטוריית טיפולים היית צריך לבדוק.

פורסם
קניתי מנכה בן 73 43k קילומטר. מטופל רק בטויטה.

אם טופל רק בטויוטה בצורה מסודרת צריכה להידלק פה נורה אדומה אם כלפי אותו מוסך או אם כלפי כשל יצרן. אני אישית הייתי כן בודק איך הגיע למצב שכזה.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד: בבדיקה סטנדרטית(זאת שעולה 500 שקל), אני לא מאמין בתעשיית הבדיקות האלה. אם נתעלם לרגע מכל הכסתחים, לא יכתבו ולא יידעו כלום לגבי זה, מה שצריך לעשות זה פשוט ללכת למוסך מורשה ולהוציא היסטוריית טיפולים, ואצלך יש תיעוד מלא כי הוא טיפל רק שם = יותר פשוט מזה אין וזה גם בלי כסף. שנית אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש, יכולים להיות לזה הרבה סיבות, ולא מחייב שעשו שם ראש מנוע.

קשה לי להאמין שבנאדם בן 73 ירמה אותך...

אם תוכל תעלה צילום של הטיפולים שעבר אולי נצליח לפענח את הסיבה ומה בדיוק נעשה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אז עשו ראש מנוע לרכב...ועוד במוסך מורשה של טויוטה! אם אין איבוד מים או שמן אז לא שווה להתעקב על זה בכלל וסע לשלום ...

פורסם
אז עשו ראש מנוע לרכב...ועוד במוסך מורשה של טויוטה! אם אין איבוד מים או שמן אז לא שווה להתעקב על זה בכלל וסע לשלום ...

הקנייה כבר נעשתה כך שבאמת אין מה להשיב את הגלגל לאחור אך עדיין זו סוגייה שמעניינת את פותח השירשור ובגלל זה הוא פתח את השירשור.

• תוכן חדש...