Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קניתי מערכת לרכב עם ההכל מגבר סאב רקמולים 6\9 וקומפוננט מקדימה

אבל יש לי בעיה שאני שומע מוזיקה באוטו

אז התא מטען מתחיל לעשות לי רעשים כאלה מרגיזים כי הכח של הסאב מרעיד את המתכת של הבגאז'

יש לי סובארו אימרזה רגילה

אם זה קרה למישהו או משהו דומה שיעזור לי בבקשה..

פורסם

אתה ממש ממש לא היחיד זה קורה הרבה מאוד יש לזה פתרון אחד מצויין וזה איטום

אתה מוזמן לעשות חיפוש באתר או לקרוא את הFAQ בקשר לכול מה שקשור לאיטום

השבוע הזה יש מחירים ממש טובים על איטום אז אם אתה מעוניין לך על זה עכשיו

פורסם

אחי בפעם הבאה תעשה חיפוש.

זה קורה לכול מי שיש לו סאב "חזק", או בקיצור אתה צריך איטום בקשר לעלויות זה בערך 1000 שקל עם עבודה, תפנה לסאונד FX.

פורסם

תצחקו אבל ללוחית רישוי יש " פתרון" מאוד פשוט ומצחיק

תכניסו פילטרים של סיגריות מתחת...

תראו אין ספק שזה לא מגיע לרבע מהרמה של קיט איטום ללוחית רישוי אבל זה בהחלט יכול רק לעזור

אצלי דוגמא זה פתר לגמרי את הרעשים של הלוחית רישוי

חח יצא לי לדבר עם אודי ורונן על זה באוטופרט

פורסם

יש לי רעיון הכי טוב אם הרעש הוא מהמספר רישוי...

קנה ספוג ותגזור אותו הגודל של הלוחית רישוי תוציא את הלוחית שים מאחורה את הספוג חבר בחזרה את הלוחית וסע לשלום...

אחלה פתרון, אסטטי וזול תהנה לך....

לירן

פורסם

אני עד כה דחפתי שם דברים, זה עזר, עד לשטיפה...:) ואני שוטף כל שבוע...

אז זה מציק, אני אנסה פילטרים של סיגריות...מקווה שהיה בסדר:)

תודה על העצה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אני לא יודע מה גודל מספר הרישוי שלכם, אבל כל כך קשה להביא חתיכה ייעודית בגודל הזה ?

דובר על כך בעבר , ואני חושב שמישהו ציין שזה לא צריך לעלות בכלל כסף להביא חתיכה של חומר ייעודי, לשם פיתרון בעיה "רצינית" שכזו.

לגבי הרעיון של לסרוק את האוטו,...

"המתכת של התא מטען".. באימפרזה שלי לדוגמא, כל המכסה עושה את הרעש.. כניראה על זה מדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...