Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, היום ביצעתי הזמנה מחו"ל (יפן)של מספר פריטים מקוריים /oem (גוז'ונים לגלגל , סט לוחיות למניעת רעשים לרפידות בלם,סט קפיצי תמיכה לרפידות,ופקק ריקון שמן ) . ההזמנה אושרה ע"י המוכר אולם עדיין לא ביצעתי תשלום עבורה. המחירים שקיבלתי כולל משלוח זולים ב כ- 40% מהצעת המחיר שקיבלתי ממוסך יבואן (71$ לעומת 460 ש"ח במורשה יבואן) . שאלתי היא האם יש מצב שהחלפים יעצרו במכם עקב שיוכם לבלמים.נפח החבילה הוא מאוד קטן (משהו כמו גודל של העטפת מכתב).

אני עדיין יכול לבטל את ההזמנה. תודה.

פורסם

מה שם האתר שהזמנת ממנו? אני מכיר רק אתר online יפני אחד שעושה משלוחים לישראל והוא משתמש בשירות של DHL, מה שמבטיח לך טרטור ובירוקרטיה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן, זה האתר.

משלוח ב DHL מבטיח לך תשלום של כל מיני עמלות מוזרות שינפחו את החשבון + בירוקרטיית משרד התחבורה והפתעות.

המחירים שלו הם אומנם הכי זולים לטויוטה (ובפער ניכר), אבל מה שיחכה לך בארץ לא שווה את זה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, עפ"י האתר הם שולחים דרך ems או משלוח אווירי סטנדרטי , האם הזמנת פעם מהאתר הזה?

פורסם

אם הוא ישלח את זה בדואר אווירי רגיל - מה שלא ראיתי שקיימת אופצייה כזו בזמנו כשרציתי לבצע מהם הזמנה - אז הסיכוי שהכל יעבור חלק הרבה יותר גדול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

  • Region 2-1 (Oceania, North America, Central America, Middle East): 3 - 7 days (EMS), - (Standard Air), 2 - 3 weeks (Economy Air SAL), 2 - 3 months (Surface) .איתמר- זה מה שמופיע באתר לגבי צורת השילוח . האם לדעתך שווה להסתכן בהזמנה. תודה.

פורסם

טוב לשמוע, זה אתר ממש זול לחלקים.

אם הוא מוכן לשלוח את זה במשלוח אווירי רגיל או ימי אז הסיכוי שיהיו בעיות בכניסה לארץ נמוכים יותר. לא אפסיים אבל נמוכים ממשלוח עם EMS.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...