Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 2750BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בלקנות את הדגם הנל.

ברשותי הונדה סיוויק 2011 והייתי מעוניין לדעת האם המערכת מתחברת לצמה המקורית של הרכב? האם יש צורך בחיתוך של חוטים או שיש איזה מתאמים?

ראיתי בדגם הזה שיש אפשרות למשל להפעיל את ה WAZE דרך המערכת . האם זה מצריך איזה כבל מסויים או שזה מסתנכרן דרך הבלוטוס? כנל לשמיעת שירים . האם צריך לחבר איזה כבל ?

תודה לעונים.

פורסם

טוב אז רכשתי את המערכת היום....

כל מה שחששתי לגבי המהירות תגובה טאצ איכות מסך וכו התברר כשטויות . המערכת עובדת פשוט נפלא!!!

רק לא הבנתי בדיוק איך אני מסנכן בין ה WAZE למערכת. קניתי את הכבל המדובר אבל לא מבין איך להפעיל...

עזרה בבקשה מישהו????

פורסם

יש לי את הצורה הקודמת,זאת שנמכרה בערך לפני כמה חודשים. בצורה החדשה ראיתי שהמקשים קצת שונים והממשק נראה קצת אחרת.

מגע טוב, המכשיר רץ בלי בעיות,ממשק נוח מאוד לתפעול,אפשר לחבר עד 3 מכשירים בבלוטוס, אפשר לחבר מצלמת רוורס,AUX,USB ועוד כמה יציאות וחיבורים למסכים ומגברים.

מרוצה מאוד ממנו.

מגיע גם ביחד איתו חוט שמתחבר לשליטה מההגה דרך הצמה ולמכשיר יש מתאם מובנה, כך שזה חוסך ממך כ300 ש''ח על מתאם שליטה מההגה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש לי את הצורה הקודמת,זאת שנמכרה בערך לפני כמה חודשים. בצורה החדשה ראיתי שהמקשים קצת שונים והממשק נראה קצת אחרת.

מגע טוב, המכשיר רץ בלי בעיות,ממשק נוח מאוד לתפעול,אפשר לחבר עד 3 מכשירים בבלוטוס, אפשר לחבר מצלמת רוורס,AUX,USB ועוד כמה יציאות וחיבורים למסכים ומגברים.

מרוצה מאוד ממנו.

מגיע גם ביחד איתו חוט שמתחבר לשליטה מההגה דרך הצמה ולמכשיר יש מתאם מובנה, כך שזה חוסך ממך כ300 ש''ח על מתאם שליטה מההגה.

תודה על המענה. ראיתי שיש אופציה במערכת של Tv. האם אפשר לשלוט שמה טלויזיה??

ידוע לך לגבי ה waze? קיבלתי עם המערכת כבל usb שיוצא מהמערכת. זה הכבל שאתם מדברים עליו? ניסיתי הכל ואני לא מצליח לראות הוויז במכשיר.

פורסם

אמור להיות כבל יעודי שמתחבר גם בUSB וגם בAUX שיאפשר לך להשתמש בAppRadio.

אבל עדיף לחבר רכיב מירור-לינק לכניסת הוידיאו של המערכת וכך להקרין את המכשיר על מסך המערכת. (רק לפלאפונים תומכים)

מבחינת טלויזיה אפשר לחבר טיונר ולקלוט ערוץ 1/2/10 לדעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הצלחתי להתחבר דרך ה APPRADIO . נתחיל מזה שרואים ממש זוועה. הבעיה היא שזה לא מראה לי את האפליקציות שלי. זה נותן לי רק אפשרות של ספר טלפונים , יומן, איזה תוכנת גיפיאס מעפנה וזהו.

לגבי המירור לינק מזה בעצם נותן לי אז אני יראה את הטלפון על הפיוניר שלי אבל אני לא יוכל לשלוט דרך הפיוניר אלא רק דרך הטלפון?

• תוכן חדש...