Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם אשמח אם תענו לי אני נהגת חדשה ומאוד חדשה בדברים הטכנים.

קניתי לפני חודש כמעט סוזוקי בלנו 1998 באמת אחלה אוטו נוסע כמו חדש.

עכשיו בזמן האחרון פתאום שמתי לב שהמד דלק רק יורד. באתי דחוף לתדלק ולמרות שמראה לי שיש לי רבע טנק אומרים לי בתחנת דלק שהטנק מלא ואין אפשרות לשים עוד. עכשיו אני נוסעת שעתיים וחצי וקולטת את המד דלק יורד עוד שניה ל-0 , עולה המחוק קצת ואז עוד פעם יורד, עוצרת בתחנת דלק ויש מקום לתדלק רק ב- 47 שקלים, ומד עלה לי בקו אחד.

מישהו יודע מה עושים במקרה כזה?

מקווה שתענו לי:-(

פורסם

לדעתי המצוף של המשאבת דלק שלך מזייף , במוסך ינסו למכור לך את זה כבעיה במשאבת דלק ויינסו למכור לך את התקלה ב-600 +- לתיקון , לדעתי אפשר להביא מצוף בלבד ( כמובן במידה וזאת התקלה באמת ואני מניח שזה התקלה) מפירוק או אולי לברר מול חנות חלפים אם מוכרים מצופים בלבד.

פורסם

הבעיה במצוף כמו שניכתב. אין לך מה להיבהל בעניין כמות הדלק הלא תואמת את המחוג. מה שנישאר באמת לבדוק אם ניתן להפריד את המצוף מהמשאבה ולהביא מצוף אחר או משאבה קומפלט. את יכולה גם לחסוך את הכסף ופשוט כל תידלוק מלא לאפס את שעון הקילומטרים ולחשב צריכה של בערך 500 קילומטר למיכל. יש לי גם בלנו שנת 96 כך שעשית קנייה חכמה ביותר ושווה את התמורה.

• תוכן חדש...